Juk žinoma, kad kirpčiai keičia bet kokį veidą, sušvelnina ar, priešingai, paaštrina veido bruožus, suteikia romantizmo, holiuvudiškos prabangos, geidulingumo.

Jei nusprendėte kardinaliai nekeisti įvaizdžio, kirpčiukai – idealus variantas paeksperimentuoti su stiliumi. Svarbiausia – parinkti savo veidui tinkančius kirpčiukus. Kaip tai padaryti, aiškina passion.ru.

Kaip nustatyti veido formą

Nustatyti veido formą galima pagal kelis taškus – kaktą, skruostus, pasmakrę. Aiškiausiai visa geometrija matosi nuotraukoje, kur jūsų plaukai sušukuoti atgal.

Ovalus veidas

Ovalus veidas, kaip ir smėlio laikrodžio tipo figūra, laikomas idealia proporcija. Jam tinka praktiškai visi kirpčiukų variantai, apribojimų nėra.

Kokie kirpčiai tinka: su ovaliu veidu galite sau leisti visus sunkius kirpčius, pasirinkti bet kokius kirpčius pagal stilių ir nuotaiką.
Klasikos gerbėjoms tiks apvalūs, pailginti ar patrumpinti kirpčiai.

Toms, kurios nori paeksperimentuoti su stiliumi, patariame atkreipti dėmesį į banguotus kirpčius, asimetriškus kirpčius (ypač tinka prie keliais sluoksniais iškarpytų plaukų) ir į šį sezoną ypač madingus shaggy kirpčius. Atsainiai nukirpti tokie kirpčiukai suteikia pikantiškumo.

Kvadratinis veidas

Turinčios kvadratinį veidą turi platų žandikaulį ir aukštą kaktą. Patartina atkreipti dėmesį į kirpčius, kurie harmonizuoja veidą, optiškai ilgina, o ne mažina.

Kokie kirpčiai tinka: stori kirpčiai su užapvalintais šonais sukurs balansą, suminkštins žvilgsnį ir suteiks romantizmo. Nelygiai banguoti kirpčiai prie karė kirpimo suteiks įvaizdžiui įžūlumo, harmonizuos bruožus. Taip pat atkreipkite dėmesį į kirpčius ant šono, arba perskirtus per vidurį ir sušukuotus į šonus – jie optiškai ilgina veidą.

Trikampis veidas

Jei jūsų smakras siauras, o kakta aukšta, vadinasi, turite trikampį veidą. Jums atsiveria didelė teritorija eksperimentams, tiesa, su apribojimais.

Kokie kirpčiai tinka: jūsų užduotis – vizualiai susiaurinti viršutinę veido dalį ir praplėsti apatinę. Jums tiks daugiasluoksniai kirpčiai su patrumpintomis šoninėmis sruogomis, tiesūs vidutinio ilgio kirpčiai, iškarpyti kirpčiukai.

Šie variantai suminkštins veido bruožus, pailgins veidą. Kirpčius patartina derinti su karė kirpimu, kuris tinka trikampiam veidui.

Apvalus veidas

Apvaliaveidžių veido plotis lygus veido ilgiui, veidas plačiausias skruostų linijoje. Todėl kirpčių paskirtis – vizualiai susiaurinti ir pailginti veidą, subalansuoti jo linijas.

Kokie kirpčiai tinka: tiks lengvai prakarpyti kirpčiai (pailgina veidą), tiesūs (bet ne per stori) kirpčiai su tiesiai nukirptais galiukais, kirpčiai ant šono (perkelia akcentą į akis), ilgi kirpčiai ant šono, jei ilgi plaukai.

Stačiakampis veidas

Stačiakampį veidą charakterizuoja aukšta kakta, ryškus smakras, aukšti skruostikauliai. Jūsų kirpčiai turi subalansuoti veido bruožus, suminkštinti masyvų smakrą.

Kokie kirpčiai tinka: jūsų variantas – tankūs kirpčiai ant šono, stori, suapvalintomis linijomis kirpčiai, ilgi, banguoti kirpčiai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)