Taigi, pirma taisyklė - negalima patraukti dėmesio į problemines zonas. Dėl to rekomenduojame rinktis matines faktūras, prislopintus tonus (bet ne labai tamsius, nes šviesaus kūno fone jie pernelyg išsiskirs), vieno tono marginimą.

Antra, atkreipkite dėmesį į savo privalumus. Bet kurio žmogaus žvilgsnis būtinai nukryps į blizgančias faktūras, stambius, ryškius kontrastuojančius piešinius ir labai šviesias spalvas.

Lengvos permatomos tunikos, maskuojančios klubus, dėmesį atkreipiančios paplūdimo skrybėlės ir netgi papuošalai –jie taip pat mūsų pagalbininkai.

Pavyzdžiui, jūsų platūs klubai. Tokiu atveju rekomenduojame rinktis kelnaites su aukštai pakelta šonine juostele, negiliu iškirpimu priekyje ir nedideliu susiaurinimu kitoje pusėje. Tai vizualiai pailgins kojas ir susiaurins klubus.

Maudymosi kostiumėlio spalvos sodrumas turi būti artimas odos tonui ar kiek tamsesnis. Įvaizdį papildykite plačia skrybėle – ji subalansuos figūrą.

Suteikti apimties siauriems klubams gali padėti maudymosi kelnaitės su žemesne talijos linija, vadinamieji „kiulotai“ ir trumpikės. Didinančiu efektu pasižymi persipinantys audiniai, ryškios aplikacijos, prie klubų parišta skarelė ir, kaip bebūtų keista, plačios apyrankės ant rankų, nes jos taip pat yra vidurinės kūno dalies akcentas.

Leisti sau dėvėti kelnaites su juostele turėtų tik damos, kurių figūra yra ideali.

Patraukite dėmesį į krūtinę: liemenėlė gali būti dekoruotas siuviniais ar blizgančiais karoliukais, gausiai išpuoštas nėriniais ar ryškiu piešiniu. Beje, visa tai suteiks ir šiek tiek apimties. Tokiu principu suveiks ir skarelė, parišta virš krūtinės. Krūtinę padidinti padės ir senas išbandytas būdas – „push-up“ liemenukai.

Merginoms, turinčioms putlią krūtinę, rekomendacijos griežtai priešingos: mažiau dekoracijų šioje zonoje, tamsios spalvos, liemenėlė vientisa, užtikrinanti maksimalų krūtinės palaikymą, bet ne fiksuotos formos.

Jei jūsų platūs pečiai, rinkitės maudymosi kostiumėlius su santykinai plačiomis petnešėlėmis, pereinančiomis į liemenėlę ir sudarančios ilgą V formos iškirptę.

Jei pečiai siauri, labiau tiks siauros, toliau nuo stuburo segamos petnešėlės bei ryški kostiumėlio spalva.

Liesoms merginoms be išsiskiriančių apvalumų patariama rinktis ryškių ir sodrių spalvų (arba su ryškiu piešiniu) maudymosi kostiumėlius su liemenėlėmis be petnešėlių ir kelnaites ant klubų.
Tokiu būdu susidaro dvi plačios horizontalės, o zonos, kurios yra šių horizontalių dengiamos, atrodys didesnės – klubai ir krūtinė vizualiai padidėja.

Stambesnio kūno sudėjimo moterims patariama rinktis vientisą maudymosi kostiumėlį iš tankaus matinio audinio, neryškių spalvų, su plačiomis petnešėlėmis, gilia V formos iškirpte, vidutinio gilumo iškirpimais ties klubais. Tai prailgina siluetą ir jūs atrodysite lieknesnė.

Virš maudymosi kostiumėlio galima apsigobti lengva tunika ar marškiniais, kurie turi būti griežtai tinkamo dydžio – nei per daug laisvi, bet ir ne aptemti, nes ir viena, ir kita sudarys vienam žmogui neapkabinamų formų įspūdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)