„Julia Janus“ 2012-2013 metų rudens-žiemos kolekcijos veidu turėjo tapti žurnalistė, televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė. Jos išvaizda, stilius atitiko moterį, kuriai Julija kūrė šiuos drabužius – šiek tiek bohemiška svajotoja, humoro nestokojanti, tačiau žemiškus darbus puikiai atliekanti, nuolat skubanti mama. Jai turėtų patikti minkštos, laisvai krentančios linijos, natūralūs audiniai ir maloniai kūną apgaubiantys drabužiai su paslaptimi.

Dizainerės Julijos paslaptis – spalvoti pamušalai, ryškių spalvų siūlais išsiuvinėtos anglų poeto Edwardo Learo kadaise nupieštas papūgėles arba haiku stiliaus trieiliai apie Vilnių. “Man patinka haiku, - sako Julija. – Užtat savo meilę Vilniui sudėjau į drabužius būtent tokia poezijos forma”.

Julija tikina, kad naujoje kolekcijoje yra palikta daug vietos improvizacijai. Naujos ir senos kolekcijos drabužius galima puikiausiai derinti tarpusavyje. “Kuriame kokybiškus drabužius, kuriuos būtų galima nešioti ne vieną ir ne du sezonus”, - sako dizainerė.

Improvizacijos netrūko ir naujos kolekcijos fotosesijoje. “Merginos taip įsijautė, kad priešais objektyvą drąsiai stojo ne tik Lavija, bet ir mūsų fotografės Oksana Točickaja, Nelė Chomičiūtė, “OKTO” fotostudijos vadybininkė Virgita Abaravičiūtė, na, ir aš pati…” – pasakoja Julija ir pripažįsta, kad rezultatas išėjo geresnis nei tikėjosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)