„Tai metinis leidinys, pristatantis 2017 metų tendencijas. Šis žurnalas - patogus jaunavedžių vadovas, padėsiantis lengvai suplanuoti vestuves. Visi straipsniai sudėlioti pagal vestuvių planuoklio rekomendacijas - mėnesiai puslapio šone nurodo, kada reikėtų atlikti vieną ar kitą su vestuvinėmis susijusį darbą, o specialistų patarimai padės tai įgyvendinti kuo geriau“, - džiaugėsi žurnalo vyriausioji redaktorė Goda Prapuolenytė-Leonavičienė.

Visas šias tendencijas, apie kurias kalbama žurnale, bus galima pamatyti jau šį savaitgalį vyksiančioje didžiausioje vestuvių parodoje „Compensa“ salėje. Į pristatymą susirinkę profesionalai pasidalino trumpais vestuvinėmis tendencijomis ir patarimais.

„Manau, kad ateityje tokio, kaip vedėjo vestuvėse neliks. Pastebiu tendenciją, kad vėl labai populiarios gyvai grojančios grupės, o vienas jų narių, padeda pravesti pagrindines ceremonijas“, - teigė Tadas Rimgaila. Paklaustas, ar kurs grupę, šyptelėjo, kad nebent su žmona Liucina. Ši jau ne vienerius metus vestuvėms parūpina ne tik skanėstų, bet ir jas pati planuoja.

„Vis daugiau dėmesio skiriama dekorui, estetikai. Jeigu iš pradžių nuotakos tikina, kad joms nieko nereikia, likus porai mėnesiu užsinori visko, o mes tuomet miegame žymiai prasčiau. Taip pat populiarėja tradiciniai daugiaaukščiai tortai. Ir kuo didesnis - tuo geriau,“ - šyptelėjo L.Rimgailė.

„O aš nekreipiu dėmesio į jokias tendencijas, o darau kas man patinka,“ - pabrėžė klasikinį stilių vertinantis floristas Mantas Petruškevičius. Jo kurtos gėlių kompozicijos jau papuošė žymiausių žmonių vestuves.

„Vestuvinių žiedų mados neegzistuoja, nes tai papuošalas visam gyvenimui. Tiesa, galiu tik patarti: rinkitės tai, kas patinka kiekvienam atskirai, nebūtina derinti vestuvinių žiedų modelių,“ - įžvalgomis dalinosi juvelyrikos salono „Fashion Gold“ įkūrėja Julija Gerlich.

Rimvydas Širvinskas-Makalius apgailestavo, kad dar didelė dalis jaunavedžių medaus mėnesiu rūpinasi paskutinę akimirką ir palinkėjo poroms šiam poilsiui skirti ne tik daugiau dėmesio, bet ir lėšų.
Šokėjas Deividas Meškauskas pastarąją vasarą sulaukė didžiulio porų dėmesio, kurios norėjo išmokti pirmojo vestuvinio šokio: „Ir galiu patvirtinti, kad šokti gali visi. Tik reikia norėti.“

Dizaineriai Egidijus Rainys ir „Ingrid Desing“ ženklo kūrėja Ingrida Rutkauskaitė džiaugiasi, kad nuotakos vaikosi ne podiumų madų, bet renkasi tai, kas jos tinka ir patinka labiausiai. O „Flebologijos centras“ klinikos įkūrėja Agnė Černičenko patarė merginoms savo grožiu susirūpinti kuo anksčiau - pasitarus su specialistais, vestuvių dieną galite atrodyti taip, kaip iš tiesų norite.

Bendras visu specialistų verdiktas - vestuvės turi būti asmeninė šventė, su personalizuotais sprendimais, tik jūsų porai tinkančiais akcentais, tuomet šventė bus ne tik ypatinga, bet ir unikali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)