Podiumo makiažo rungtyje jaunių grupėje antrosios vietos taurę ir diplomą pelnė Inga Kavalčinskienė (Vilnius), ketvirtąją vietą užėmė Lijana Sabelckytė (Klaipėda).

Antrąją vietą fantastinio makiažo ir body art rungtyje iškovojo vilnietė meistrė Simona Mužaitė. Ketvirtosios vietos diplomais už podiumo makiažą buvo apdovanotos meistrės Daiva Nagrodskienė (Marijampolė) ir Simona Mužaitė.

Podiumo ir fantastinio makiažo bei body art konkursuose savo meistriškumą demonstravo maždaug pusantro šimto vizažo specialistų ir įvairiausių šalių: Rusijos, Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Kazachstano, Ukrainos, Armėnijos, kt .

Per festivalį vykusiame VII tarptautiniame kosmetologijos ir estetikos konkurse pirmą kartą dalyvavo mūsų šalies atstovė - kosmetologė Rūta Mažeikienė (Vilnius). Iš šešiasdešimties konkurso dalyvių ji kartu su kitomis penkiomis atrinktomis stipriausiomis varžovėmis pateko į finalą ir pelnė antrąją konkurso vietą.

Konkursančių darbą vertino 40 komisijos narių, jie stebėjo visą darbo procesą: nuo kliento sutikimo, estetinio procedūros vaizdo iki darbo atlikimo technikos ir kokybės.

Pasak Rūtos Mažeikienės, naujai įsteigtos Kosmetologių kosmetikių asociacijos pirmininkės, konkurse įgyta patirtis labai naudinga ne tik profesiniam tobulėjimui, bet ir pasisemiant organizavimo praktikos, kuri pravers kovo mėnesį per parodą „Pelenė“ pirmą kartą vyksiančiam atviram kosmetologių kosmetikių čempionatui.

Antrąją vietą fantastinio makiažo ir body art rungtyje iškovojo vilnietės meistrės Simonos Mužaitės atliktas makiažas.

Ketvirtosios vietos diplomu už podiumo makiažą buvo įvertintas meistrės Daivos Nagrodskienės darbas.

Podiumo makiažo rungtyje jaunių grupėje antrosios vietos taurę ir diplomą pelniusios Ingos Kavalčinskienės (Vilnius) darbas.

Podiumo makiažo rungtyje jaunių grupėje ketvirtosios vietos diplomu buvo apdovanotas Lijanos Sabelckytės (Klaipėda) atliktas darbas.

Ketvirtosios vietos diplomu už podiumo makiažą buvo apdovanotas meistrės Simonos Mužaitės darbas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją