Juk taip dažnai kartojama, kad vyrai turi rūpintis materialiais dalykais ir būti kažkuo pranašesniais, o moterys - kerėti juos savo grožiu... Būtinai trapiu.  Ir nors garsiai kalbama apie dietų žalą, anoreksijos problemas bei rengiami protestai prieš itin liesas manekenes, deja, grožio standartai nesikeičia.

Graži lygu liekna. Nors iš tiesų yra begalė gražių ir gundančių moterų, kurios dėvi toli gražu ne mažiausio dydžio drabužius. Vyrus jos vilioja ne tik įspūdingomis figūromis, tačiau ir tuo, ko nei makiažas, nei drabužiai, nei viena dieta negali suteikti - beprotišku žavesiu!

Pristatome jums gražiausias apkūnias manekenes.

Žemiau - nuotraukos.

Deja, ir šių moterų po truputį mažėja. Štai Crystal Renn, demonstravusi garsiausių mados namų drabužius, visuomenės spaudimo neišlaikė ir ėmėsi dietų... Tik kažin ar jos suteikė daugiau grožio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)