Lukui - 16 metų, visas gyvenimas dar prieš akis, tačiau panašu, jog vaikinas jau dabar žino, ko nori. Užsiima visuomenine veikla, kai jį sutikau, taip pat skubėjo į kažkokį susirinkimą.

Lukas yra baigęs dailės mokyklą, ateityje planuoja studijuoti kostiumo dizainą, taigi domėjimasis mada, kasdienis mados blogų vartymas jam tikrai nėra svetimas. Vieni mėgstamiausių mados namų – Chloe, mėgstamiausi vaikinai blogger‘iai - Bryanboy ir lietuvis Bones and Bruises (Rolandas Lušinskis).

Savo stilių Lukas apibūdina kaip paprastą, per daug niekuo neišsiskiriantį ir labai veikiamą nuotaikos bei oro sąlygų. Taip pat teigia, kad įvaizdžiui daug dėmesio neskiria.

„Neturiu itin daug laiko, kad galėčiau ilgai stovėti priešais veidrodį ir to tiek nesureikšminu. Iš ryto užsimiegojęs nueinu prie spintos ir tiesiog ką nors iš ten išsitraukiu.“

Lukas, 16 m.
Lukas, 16 m.
Lukas, 16 m.
Lukas, 16 m.
Lukas, 16 m.
Lukas, 16 m.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)