„Vasara yra kelionių metas ir visai nesvarbu keliauji į Kanus, Palangą ar į draugų vakarėlį. Tačiau žmonės atostogaudami dažnai pamiršta, kad ir kelionių metu reikia atrodyti stilingai. Šiuo metu didžiausiose pasaulio mados sostinėse vyrauja stilingas patogumas. Todėl vilkėdami džinsus, stilingus sportbačius ir vietoje rankinės turėdami kuprinę nepasidarysite gėdos net ir Paryžiuje. Kurdamas šią kelioninių krepšių kolekciją sujungiau funkcionalumą ir stilių. Visi modeliai ne tik tinkami, bet kokiai vasaros kelionei, bet ir universalių spalvų – juodos bei safario smėlinės“, – sakė dizaineris Juozas Statkevičius.

Įvairių dydžių ir paskirties kelioniniai krepšiai pritaikyti bet kokiai vasaros kelionei – nuo mažiausios kuprinės tinkančioms kelionei po miestą iki talpaus lagamino ant ratukų ilgesnei išvykai. Taip pat vartotojai kolekcijoje ras ir du firminius J. Statkevičiaus skėčius – sulankstomą ir didesnį. Kelioninių krepšių kolekcijai naudojama aukščiausios rūšies „canvas“ medžiaga, kurią sudaro 80% medvilnė ir 20% poliesteris. Kiekvienas krepšys papuoštas natūralios odos detalėmis ir paženklintas originaliu J. Statkevičiaus logotipu.

„Prasidėjus vasaros kelionių sezonui norėjome pradžiuginti mūsų klientus išskirtine kolekcija stilingoms vasaros išvykoms. Siekiame pasiūlyti ne tik patogų būdą pradėti savo keliones mūsų degalinėse, bet ir įsigyti aukštos kokybės laisvalaikio krepšių, kurie puikiai tiks kiekvienoms atostogoms“, – sakė degalinių tinklo rinkodaros direktorė Renata Timoščik.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)