Fashion Bloc (Mados blokas) – internetinė platforma, apjungianti Rytų Europos mados kūrėjus ir gamintojus. Internetinis portalas www.fashionbloc.co.uk skirtas Rytų Europos šalių (buvusio vadinamojo Rytų bloko) mados industrijos populiarinimui.

Ši platforma supažindina su geriausių šių dienų dizainerių iš Rytų Europos kūryba, pateikia informaciją apie tų šalių mados industriją (organizacijas, mados reniginius ir mokymosi įstaigas) bei teikia konsultavimo paslaugas Rytų Europos mados industrijos plėtros klausimais.

Fashion Bloc – tiltas tarp Rytų ir Vakarų Europos mados kūrėjų, gamintojų ir distributorių. Šiuo projektu siekiame pristatyti pažangiausius mados dizainerius taip formuojant teigiamą įvaizdį apie paprastai nuošalyje liekančias Rytų Europos šalis. Taip pat siekiame informuoti vakarų Europos mados kompanijas apie galimybę plėstis Rytų Europoje.

Projektas startavo keturiose šalyse: Baltarusijoje, Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Šiuo metu aktyviai vykdoma plėtra kitose Rytų Europos šalyse. Prie projekto jau prisijungė dizaineriai Lilija Larionova, Laura Dailidėnienė, Robertas Kalinkinas, Kristian Steinberg, Marit Ilison, “Be Carousell”, Apti Eziev ir kiti.

Maloniai kviečiame užsukti į parodą Baltijos Tekstilė ir Oda bei aplankyti Fashion Bloc stendą (sektorius A). Spalio 18 dieną Fashion Bloc vardu savo kūrybą pristatys dizaineris Robert Kalinkin, kuris yra vienas projekte dalyvaujančių Lietuvos atstovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)