Dizaineris pristatė nemažai sijonų, kurie išsiskyrė įdomiomis detalėmis ir įvairiausiais audiniais, tarp kurių – oda ir šilkas. Daugelio manekenių galvas puošė į turbaną susukta skarelė – duoklė XX amžiaus penktojo dešimtmečio JAV stiprios moters įvaizdžiui, įkūnytam plakate “Rosie the Riveter“ (Rosie kniedytoja). Kone visi kolekcijos megztiniai, sijonai ir suknelės nugaroje puošti užtrauktukais.

Berankoviai marškinėliai V formos iškirpte derinti su dailiais klostėmis krentančiais sijonais. Trumpi pastelinių spalvų švarkeliai M. Jacobsą neabejotinai pavertė ateinančių metų pavasario-vasaros sezono šaukliu.

Vieni įdomesnių kolekcijos modelių – lengvai krentanti bronzos spalvos šilko suknelė su juodų nėrinių puošybos elementais ir juodos odos švarkelis, derinamas su suknele iš beveik permatomų raukinukų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją