Griežtos linijos ir sportbačiai

Lilija Larionova, „Mados infekcijoje“ pristačiusi savo kolekciją White horses / 2, siūlo nebijoti derinti iš pirmo žvilgsnio visiškai skirtingus stilius: „Kurdama kolekciją iškart žinojau, kad prie drabužių derinsiu sportinio stiliaus avalynę. Čia vyrauja klasikiniai kirpimai bei siluetai, aiškios formos ir linijos, o visiška to priešybė – sportiniai batai – įvaizdžiui suteikia netikėtumo ir padaro jį kur kas įdomesnį.“
Kolekcijos pristatymui L. Larionova pasirinko neoninių spalvų detalėmis dekoruotą avalynę. Čia atkartojamos kitų aksesuarų spalvos stilingai kontrastuoja su tamsiais griežto kirpimo vyriškais paltais ar tiesiomis ugninėmis kelnėmis. Toks derinys suteikia klasikiniam įvaizdžiui tam tikrą prieskonį, atspindintį laisvo, nepriklausomo ir, svarbiausia, įdomaus vyro asmenybę.

Baimė ir laisvė ją įveikti

Dizainerės Evos Baliul kolekcijos #TBT „žmogus“ – taip pat laisvas, nepriklausomas ir... amžinai keliaujantis. Jis įveikia baimes, perlipa per save ir niekad nesustoja. Todėl apranga – patogi, nevaržanti beribės jo laisvės, bet tuo pat metu ir stilinga. Specialiai kovai su baimėmis atspindėti sukurtas ir originalus raštas, stilizuotai atkartojantis nervines ląsteles.
Savotiška atsvara baimei – laisvi ir judesių nevaržantys siluetai, alpinizmo įranga, tinkanti visiems gyvenimo atvejams, bei būtinas kiekvieno atostogaujančio atributas – tvirtos įsispiriamos basutės.

Kiekvienos stilingos spintos ingredientai

Anot dizainerės, įsispiriamos basutės – būtinas pirkinys šį sezoną. Jos tarsi pačios skatina keliauti, patirti nuotykių, ieškoti ir atrasti. Remiantis „Deichmann“ stilistų parengta apžvalga, tokios avalynės pakulnė šį sezoną žema, o didžiausias dėmesys skirtas stilingiems dirželiams.

Eva Baliul taip pat pažymi, kad nė vieno stilingo žmogaus vasara neturėtų praeiti be bananinių kelnių plačiomis klostėmis drabužio viršuje ir siaurėjančių ties kulkšnimis. „Šis drabužis tarsi įprasmina atostogų sąvoką“, – tvirtina dizainerė.

Lilija Larionova pritaria, kad įsispiriamos basutės turėtų atsirasti kiekvieno stileivos spintoje: „Per pirštą įsispiriamos odinės basutės dera prie visų vasaros apdarų!“

Į privalomos įsigyti avalynės sąrašą dizainerė taip pat įtraukia ir klasikinius batelius masyviu kulnu, būtinai smailėjančia nosele, praversiančius ir kitą sezoną. Žinoma, nevertėtų užmiršti „Mados infekcijos“ podiumą užkariavusių sportinio stiliaus batelių, dekoruotų ryškiomis detalėmis. Svarbiausia, kad jaustumėtės patogiai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)