„Tai - suknelės. Sukurtos taip, kad priderinus skirtingus aksesuarus, įgautų skirtingą įvaizdį: nuo labai puošnaus iki beveik kasdieninio. Juk vasaros šventės, tokios kaip išleistuvės, vestuvės, būna rengiamos skirtingoje aplinkoje. Tai gali būti miesto rotušė, restoranas ar kaimo sodyba. Šventės rūbas turi būti puošnesnis, tačiau derėti prie aplinkos. Rotušėje puikiai žiūrėsis moderni šilkinė suknelė, o kaimo sodyboje nepakartojamai atrodys ilga, žemę siekianti lininė.

Išleistuvėse suknelės ilgis nėra griežtai apibrėžtas, jei nebuvo išankstinio susitarimo. Gražu ir stilinga, kai klasė dėl to iš anksto sutaria ir visų merginų suknelės nors skirtingos, tačiau yra panašaus ilgio,“ - sako Julija.

Dizainerės teigimu, vestuvėse dėl aprangos, dėl ilgių, ar spalvų tariasi poros artimieji, norėdami, kad šventė turėtų vienokį ar kitokį bendrą atspalvį. Ši mada atkeliavo iš Amerikos ir vis daugiau patinka švenčių organizatoriams, nes dokumentinėje medžiagoje (nuotraukose, filmuose) lieka suderinti, spalviškai harmoningi kadrai.

Vestuvių šventė susideda iš dviejų dalių. Pirmoji – dieninė, kai tuokiamasi bažnyčioje, ar santuokos registracijos vietoje. Šioje moterims, dalyvaujančioms svečio teisėmis derėtų atvykti su trumpa suknele, ne ilgesne, kaip sprindis žemiau kelių.

Antroji – vakarinė. Joje derėtų dalyvauti, pasirinkus ilgą , žemę siekiančią, arba ne trumpesnę, kaip sprindis nuo žemės suknelę.

Anot dizainerės, "Juliajanus" kolekcija – labai įvairi. Subtilios spalvos leidžia prie suknelių priderinti labai skirtingus aksesuarus. Ta pati suknelė atrodo visiškai kita, jei ji dėvima su aukštakulniais, ar su žemakulniais bateliais, basutėmis. Priderinus papuošalus kiekviena gali pavirsti labai puošnia, juos nuėmus – paprasta suknele karštai vasaros dienai.

Dizainerės Julijos išleistuvių suknelės
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)