Ji yra skirta rudens ir žiemos sezonams. „OPEN“ – konceptuali, švelniai industrinė, tobulai įsirėžianti į didmiesčio peizažą, tačiau pasakojanti apie jaukią seno miesto, jo gatvių, grindinių, kiemų, stogų, įvairiausių užkaborių ir juose alsuojančios gyvybės lyriką.

Tai – benzino potėpiai, tvyrantis ore nuotykių troškimas, aistra ir meilė, metalo grubumas ir senumu kvepiančios medienos glamonės, didingų senamiesčio namų išpažintys, skęstančios sodrių kvepalų fone… O taip, naktis senajame mieste visuomet jauna! Kolekcija atsiskleidžia daugybe sluoksnių, nuotaikų, emocijų ir kvapų. „OPEN“ – tai atviras ir nesuvaržytas požiūris, sielos jaunystė, mąstymas be rėmų, liberalumas.

Kaip ir visa „RASA studio“ kūryba, taip ir ši kolekcija skirta kitokioms ir atviroms miesto moterims, kurios yra atviros ne tik aplinkai, bet ir pačios sau – tik jos geriausiai žino, kokios jos yra, kas joms tinka ir suvokia, kad būtent jų autentiškumas ir savitumas yra svaiginantis elementas, išskiriantis jas iš minios.

Kolekciją sudaro 32 drabužiai, pagrindinis herojus – paltas. Jis interpretuojamas skirtingais atspalviais, audiniais, formomis. Taip pat kolekcijoje dominuoja švarkai, suknelės, kostiumai. Kolekcijoje atsikartoja „RASA studio“ stilistikai būdingi geometrinių ir architektūrinių formų motyvai, dominuoja „oversized“ siluetai.

Kolekcijos drabužiai – daugiafunkciai, transformuojasi į tris arba keturias pozicijas. Drabužis kinta pagal asmenybę, nuotaiką, savęs įsivaizdavimą ir ją supantį aplinkos kontekstą. Audiniai: vilna, šilkas, šilkas su medvilne, naujausių technologijų poliesteris.

Rasos Juškevičienės kuriamas mados ženklas „RASA studio“ išpažįsta tylios prabangos stilistiką – tokią, kuri savo kerais paveikia sąmoningos ir intelektualios moters tipažą.

Tokiems drabužiams nepakanka žvilgsnio, juos reikia liesti, dėvėti, susigyventi, susilieti.

Visi pristatymo svečiai galėjo pasijusti kaip modeliai, nes jie turėjo galimybę pasimatuoti ir R. Juškevičienės kurtus papuošalus bei aksesuarus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)