Madingos pavasario spalvos: tamsus šokoladas, platina ir natūrali rusva

Tamsūs šokoladiniai atspalviai
Rihanna, Anne Hathaway ir Zoe Deschanel neskuba atsisveikinti su, regis, tokiomis žiemiškomis spalvomis – varno sparno ir tamsaus šokolado. „Fendi“, Diane von Furstenberg ir Christopher Kane stilistai renkasi būtent tamsius atspalvius.

Jei jau seniai svajojate apie tokią plaukų spalvą, apsispręskite dabar. Ji puikiai derės prie išblyškusios po ilgos žiemos odos, paryškins veido bruožus. Sodrių, gilių spalvų galima pasiekti ir namų sąlygomis.

Madinga platininė blondinė
Paryžiaus mados savaitėje Lady Gaga ir Donatella Versace pasirodė vienodais įvaizdžiais, kuo labai nustebino publiką. Idealiai tiesūs balti plaukai pavertė abi dvynėmis. Tokią pat šaltą šviesią spalvą jau matėme Dries Van Noten, Versace, Emilio Pucci, Diane Von Furstenberg, Giles mados pasirodymuose.

Manoma, kad šviesinimas kenkia plaukams, o gražios spalvos palaikymas kainuoja daug pastangų. Tik ne dabar. Ir nesibaiminkite atauginėjančių šaknų – jas galima palaikyti madinga sezono tendencija. Imkite pavyzdį iš Ritos Oros ir legendinio stilisto Gvido Palau, kuris Marc Jacobs pasirodymui sukūrė juodai baltus perukus.

Natūralumo mada

Jessica Biel, Anna Kendrick, Miranda Kerr išlieka ištikimos natūraliems rusviems plaukams. Ir teisingai: ši spalva niekada neišeina iš mados. Jei jus, kaip ir modelius iš Altuzarra, Chloe, Christopher Kane, Alexander Wang, Burberry, Calvin Klein Collection, Ralph Lauren pasirodymų, gamta apdovanojo harmoninga išvaizda, jums lieka tik palaikyti ją natūralią arba apsimesti, kad rusva – jūsų natūrali spalva.

Madingi atspalviai vasarai: ugninė, šilta blondinė, ryškios spalvos


Ugniniai atspalviai

Blondinė Kate Bosworth neseniai tapo raudonplauke dėl filmo „Still Alice“. Ir manome, kad tai buvo geras sprendimas. Dizaineriai, lyg susitarę, išleido raudonplaukes į podiumus – tai Giles, Honor, Altuzarra, Jason Wu pasirodymai. Stilistas Joshas Woodas žengė dar toliau ir Prada pasirodymui nudažė modelių plaukus vario spalva. Ugninės merginos prikaustė žvilgsnius: porceliano oda ir ryškūs plaukai atrodo užburiančiai.

Vario spalva, visi karamelės atspalviai puikiai atspindi šviesą, tokios spalvos plaukai puikiai atrodo su bet kokia šukuosena, ar tai būtų nerūpestingos bangos, ar kuodeliai, ar uodegos, ar kasos.

Šilta blondinė

Cate Blanchett, Kate Hudson ir Julia Roberts renkasi šiltus šviesius atspalvius. Stilistai vienbalsiai pritaria jų pasirinkimui: tokie atspalviai tinka bet kokiai odai ir jaunina veidą.

Ryškios spalvos vasarai

Ši tendencija atėjo pas mus iš gatvės – neįprastomis plaukų spalvomis visuomet puikavosi subkultūrų atstovai. Kartais ir žurnalų puslapiuose įžymybės pasirodydavo tai violetine, tai žalia spalva dažytais plaukais. Tačiau ši kryptis buvo pastebėta tik praėjus porai metų po to, kai 2011 metais niekam nežinomas modelis Charlotte Free nusidažė plaukus rožine spalva ir tai tapo jos vizitine kortele.

Praeitų metų lapkritį stiliaus ikona Alexa Chang patalpino socialiniuose tinkluose savo fotografiją su įvairiaspalvėmis sruogomis. Tuo pat metu keli dizaineriai – Ashish, Felder Felder, Maria Grachvogel ir Meadham Kirchhoff – išleido į podiumus modelius su nenatūralių spalvų plaukais. Grožio pasaulis sustingo laukdamas.

O dabar kiekviena mūsų galime rinktis: imti pavyzdį iš Sienos Miller ir Demi Lovato ir dažyti plaukus pasteline ar ryškia rožine spalva, o gal apsiriboti kirpčiukais, kaip tai padarė Lily Allen ir Lisa Minnelli.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)