Kokius avalynės ir aksesuarų derinius siūlo dizainerė?

„Merginos neturėtų bijoti eksperimentuoti derindamos įvairius įvaizdžio akcentus: avalynę, kojinaites, papuošalus, rankines. Užtenka turėti tik vieną šį sezoną madingą elementą. Prie jo derindamos vis kitas įvaizdžio detales susikursite savitą ir išskirtinį stilių“, – teigia L. Gudanavičiūtė.

Šio pavasario ir vasaros sezono avalynės tendencijos pasižymi įvairove: neoniniai ar kontrastuojančių spalvų aukštakulniai, įvairiaspalviai sportiniai bateliai paaukštinta pakulne, įsispiriami bateliai ir dar daugiau. O kaip tinkamai sudėlioti akcentus?

Dizainerės patarimai merginoms, norinčioms atrodyti ne tik išskirtinai ir nekasdieniškai, bet ir stilingai:

Prie šį pavasario ir vasaros sezoną madingų sportinių batelių paaukštinta pakulne L. Gudanavičiūtė rekomenduoja originalų sprendimą: pasirinkti panašių spalvų margas medvilnines kojinaites iki kelių ar blauzdines.

O štai raštuotos medžiagos avalynė ir aksesuarai drabužinei suteiks gyvumo. Stilingai atrodys tokio pat rašto aukštakulniai ir lengva skarelė ant kaklo ar plaukų. Jei tokio rašto aksesuarų neturite – rinkitės pagal vyraujančią spalvą.

Viena populiariausių avalynės tendencijų – neoninės spalvos bateliai. Dizainerė įspėja: tokios spalvos aksesuarus rinkitės saikingai! Stilinga rankinė su neoninės spalvos akcentais tinkamai pabrėš miesto merginos įvaizdį.

Jei einate į oficialų susitikimą, prie kelnių ir sijono kostiumų rekomenduojami įsispiriami, balerinos tipo bateliai ar smėlio spalvos aukštakulniai. Dizainerė pataria rinktis kūno spalvos neraštuotas
pėdkelnes bei subtilius papuošalus.

L. Gudanavičiūtės nuomone, kelerius metus nešiotą ir galbūt jau pabodusią suknelę merginos gali greitai prikelti naujam gyvenimui pasirinkdamos tinkamai priderintus aksesuarus ir madingą avalynės porą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)