Naujoji Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės kolekcija Ruduo-Žiema 2006 šį rudenį kviečia... uogauti.

Uogavimas pagal A&V – tai šypsena rudeniui ir artėjantiems šalčiams, neįkyri ramybė ir mokymasis džiaugtis pasauliu. Uogavimas suprantamas labiau kaip būsena nei veiksmas, tapo šios kolekcijos leitmotyvu, nes šiais metais A&V pristatomi drabužiai – elegantiškai paprasti ir skoningai natūralūs.

Minkštų audinių paltai, puspalčiai ir apsiaustai ne tik šilti, bet ir labai jaukūs tiek siluetais, tiek originaliomis detalėmis. Šių metų svarbus dekoro akcentas yra dekoratyviniai mazgai ir mazgeliai – pabrėžiantys jaukų kolekcijos charakterį, savo neapibrėžtumu kuriantys nuotaikingą netvarką ir pavasariškai avantiūristinę rudeninių rūbų nuotaiką. Tas pats motyvas pasilieka ir kaip visada originaliuose A&V aksesuaruose.

Šį sezoną sąmojingos ir patogios rankinės tapo panašios į ryšulėlius iš pasakų apie gražuoles geraširdes našlaites ir laimės beieškančius keliautojus. Gėlėmis iš močiutės skaros žydinčiuose ar senovinių vyriškų kepurių siluetą primenančiuose galvos apdangaluose subtiliai cituojamos praeities formos – A&V mėgsta ir moka keliauti laiku ir iš kelionių parsinešti originalių detalių.

Todėl ši kolekcija, kaip visada moteriška, intelektuali ir intriguojanti. Šiais metais ji tik kiek labiau nei įprasta svajinga ir jauki – juk žvarbų rudenį ir žiemą gera jaustis taip, lyg uogų sezonas dar nebūtų pasibaigęs... Medžiagos: Baltic Mills.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją