Dizainerės siūlomas lengvumas nėra vien švarus ir teisingas, bet subtilus, kūrybiškai minimalistinis. Jis įkūnija judesio komfortą, minties ir įvaizdžio užbaigtumą. Tai lengvumas, teikiantis jausmą, jog tą akimirką esi kūrybinga, sąmojinga, moteriškai gundanti, turtinga ir elegantiška.

Daug daugiau nei telpa žodyje “graži”. Tai – minėtų būsenų visuma. Tai lengvumas, sukurtas iš dylančio ažūro, draperijų kritimo, klosčių paslapties, nertinio nuogumo. Jį galima prisijaukinti, apsirengti, persirengti, derinti tarpusavyje.

Drabužiai patogūs, lengvi, santūrūs, bet drauge ir reikšmingi. Nes mažiau yra daugiau - paliekama vietos asmenybei, rūbas skirtas papildyti, ne užgožti.

R.Piekautaitės mėgstamos detalės – mezginiai, kurie paslaptingai atidengia, pridengdami savo kiauraraščiu, tarsi voratinkliu po lietaus - nuo laiko dylančiu ažūru. Tai lengvumas atrodyti, gyventi. Klostės ir draperijos – patogiai apglėbiančios moters kūno formas, susijaukusios arba tvarkingai suklostytos.

Spalvos - šiltos ir šaltos, balta, ruda, melsvai ri žalsvai juoda, džinso mėlyna, šviesi tamsi samana bei spindinti ledo gaiva. Ryškios – raudona avietė, oranžinis koralas, sodri garstyčia, rausva plyta, indigo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją