„Lietuvos telekomo“ gynėja Aušra Bimbaitė, švęsdama Valentino dieną, siekia sužavėti savo antrąją pusę ne tik romantiškomis nuotaikomis, tačiau ir stilingais apdarais, tame tarpe ir gražiu apatiniu trikotažu. 23 metų krepšininkė pirmenybę teikia rusvos spalvos apatiniams.

Aukščiausia „Lietuvos telekomo“ krepšininkė Irena Baranauskaitė įsimylėjėliams skirtą dieną iš savo draugo visada gauna daug gėlių ir sulaukia pačių gražiausių komplimentų. Išsirinkusi žydrus ir rožinius apatinius, mergina prasitarė, kad jos draugui šios spalvos visada suteikia pačias geriausias emocijas.

Žydra ir rožinė – šioms spalvoms pirmenybę teikia ir Sandra Valužytė. Nors krepšininkei Valentino diena nėra labai svarbi šventė, šia proga jai patinka gauti įvairių mielų niekučių. Ji pati sau mielai pasidovanoja naujausius mados kaprizus atitinkantį apatinį trikotažą.

Stilisto Manto Petruškevičiaus teigimu, spalvos apatinio trikotažo modeliuose yra svarbesnės nei daugelis mano, ypač jei kalbama apie prancūziškus „Etam Lingerie“, kuriuos tikri žinovai paverčia stebuklingu meilės ginklu.

„Balta spalva - nekaltai flirtuoja, raudona - žaismingai provokuoja, bordo - rafinuotai gundo, o juoda - aistringai įsakinėja. Papildžius šią gamą nakties mėlyna, dangaus žydra ir paslaptingąją persikų, gausime rafinuotą ir viliojančią kolekciją. Be abejonės, krepšininkės Valentino dienos proga savo antrosioms pusėms įteiks puikią dovaną“, – šypsojosi stilistas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją