Suvedžioti ir palikti. Sukurti neišdildomą įspūdį, įaudrinti protą ir sujaukti širdį. Sudie, švelnus moteriškume... Sveika atvykusi, fatališka romantikos deive! Ši sezoną niekas netraukia vyro labiau nei moteris su paslaptimi... Ir nieko negali būti už ją pavojingiau.

Tokios moters neįmanoma nepastebėti. Gundanti ir paslaptinga vilioklė, kurios šukuosena tampa galingu akcentu sustingusiame paprastume.

Griežti kirstų linijų kirpčiukai sušvelninami pasišiaušusiais kuokšteliais ar vienas kitą dengiančiais plaukų sluoksniais. Ryškiausias akcentas – prabangus vualis iš plaukų, apjungiantis ir trumpą, ir ilgą kirpimo linijas.

Juose derinami skirtingi plaukų ilgiai, sukuriantys judesio įspūdį. Ji tuo pat metu gali būti tiek griežta bei aštri, tiek ir švelni bei gundanti.

Kaštoniniai, tamsios kavos bei švelnūs bronziniai atspalviai atrodo šiltai ir viliojančiai. Visgi, derinami su šaltais mėlynais tonais, jie kuria po jais besislepiančios ledinės, šaltos bei valdingos moters įspūdį.

Kirpimai:

Ingrida Maliaukaitė,
Rasa Gaižauskaitė,
Dangira Varnienė,
Inga Armonavičienė,
Gitana Ruseckienė,
Renata Sliviskaitė.

Plaukų dažymai:

Valentina Valiūnienė,
Rasa Paknienė,
Sonata Dzeventkauskienė,
Jurgita Padriezienė,
Gita Smoriginienė.

Makiažas:

Egita Šukutienė,
Lijana Tamulienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją