Nagų dizaino meistrai neribojo savo fantazijos ir kūrė įspūdingus šedevrus dviem temomis - "Brazilijos karnavalas" ir "Rojaus sodas". Šešių kompetentingų nagų dizaino specialistų komisija iš Latvijos ir Lietuvos tris valandas stebėjusi meistrų darbą, paskelbė po tris nugalėtojus keturiose kategorijose.

"Brazilijos karnavalo" tema tūrinio dizaino kategorijoje pirmąją vietą laimėjo Kristina Sabaliauskaitė už darbą "Aistringi ritmai". Ta pačia tema kūrusi nagų meistrė Viktorija Sajeta už darbą "Šokiai" plokštuminio dizaino kategorijoje laimėjo pirmąją vietą.

"Rojaus sodo" tema už įspūdingą nagų dizaino darbą plokštuminio dizaino kategorijoje pirmąją vietą laimėjo Natalija Gliaudelienė, pristačiusi savo darbą pavadinimu "Drugelis". Tarp jaunųjų dizainerių pirmoji buvo Oksana Laj su darbu "Adomo obuolys".

Renginio metu žiūrovai galėjo gėrėtis renginio organizatorės ir nagų dizaino meistrės Margaritos Sajetos piešiniais ant kūno (body art), kirpėjos Oksanos Juchnevič sukurtomis šukuosenomis bei rytietiškų šokių studijos "Nur Elayn" šokėjų pasirodymais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)