Paprastai iš milo siuvamos karinės milinės, bet čia, ši medžiaga įgaus visai kitą prasmę. Paltukai, švarkai, pasiūti taip, lyg būtų sudvigubinti – tarsi armonika ar dumplės, apykaklės ir kišenės – dvigubo storio (šį detalių dvigubinimą naudoja tik S.Straukaitė).

Įprasta milo spalva – pilka, bet šioje kolekcijoje atsiranda „šaltibarščių“ ir „Tiffany“ spalvos milas. Viršutiniai miliniai drabužiai – tarsi kiautas, šarvai – skulptūriški, geometrinių formų. Paskui moteris tarsi išsilukštena – švarkai, kelnės, sijonai, tampa minkštesni, jaukesni – siuvami iš specialiai šiai kolekcijai marginto ir unikalaus, tarsi sendinto, vilnonio tvido bei natūralaus šilko. Audiniai – natūralių Lietuvos gamtos atspalvių. Įvaizdį papildys velto fetro kepurės – ausinės (form of headphones).

Šiuos drabužius nešios amžina mokinukė, nebijanti išsiskirti iš pilkos minios, o su SANDROS drabužiais tai ir negresia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją