Pasak grožio salono „Jos kaprizai“ direktorės Ingridos Maliaukaitės, madingas šių metų įvaizdis persisunkęs „nutylėta prabanga“ – jis paprastas, bet prabagus. Tai reiškia, jog ypatingas dėmesys skiriamas technikai – tiek struktūrizuotam ilgiui, tiek paslėptam kirpimui.

Subtiliai ir romantiškai elegancijai 2005-ųjų pavasarį-vasarą negalės atsispirti ne tik moterys, bet ir vyrai. Vėjavaikiškos vyrų šukuosenos daugiau nebemadingos. Dailiai suglostyta šukuosena vėl taps stipriosios lyties elegancijos sinonimu, mažyčiu estetikos stebuklu. Moterys savo eleganciją galės pabrėžti spalvotais akmenukais nusagstytomis sagėmis.

Kokios spalvos vyraus pirmojo šių metų pusmečio šukuosenose? I.Maliaukaitė sako, jog madingi visi švelniausi atspalviai iš audinės kailio spalvų paletės ir visur bėgantys aukso tonai. Taip pat puikiai dera parlamutras, juoda su šaltais lydyto metalo spalvų akcentais.

Naująjį sezoną grožio salono „Jos kaprizai“ meistrai, pristatę Lietuvos kirpėjams naują kolekciją „Pavasaris-vasara 2005“, siūlo kasdieninį gyvenimą paįvairinti akcentuojant rožinę – meilės spalvą. Tuo tarpu siekiantys išsiskirti originalumu rinksis daugiaspalves, įmantriai dažytas sruogas.

Šukuosenas atliko:

Ingrida Maliaukaitė, Rasa Gaižauskaitė, Renata Slivinskaitė, Valentina Valiūnienė, Dangira Varnienė, Elona Delkuvienė, Inga Armonavičienė, Gitana Ruseckienė, Sonata Dzeventkauskienė ir Jurgita Padriezienė;

Makiažus darė:

Lijana Tamolienė ir Egita Šukutienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją