Renginyje, kuriame buvo pristatomos žiemos/rudens kolekcijos, Campbell pasirodė dėvėdama paprastą šviesią gėlėtą suknelę ir baltą kailinę boa.

Tačiau Naomi pradėjus žingsniuoti podiumu, iš po berankovės suknelės V formos iškirpte netikėtai pasirodė krūtys – tikriausiai kiek įžūliau nei planavo dizainerė Tito Bessa. Žiūrovai spėliojo, ar manekenė nespėjo gerai užsisegti sagutės, ar buvo apsirengusi per didele suknele. Po madų renginio šio įvykio nei Campbell, nei Bessa nekomentavo.

“Brazilai – linksmi žmonės, turiu čia puikių draugų, o brazilų dizainerių drabužiai mane jaunina,” – tepasakė 34 metų manekenė.

Pastaraisiais metais Campbell dažnai apsilankydavo Brazilijoje, demonstravo drabužius Rio ir Sao mados renginiuose, o Naujuosius metus sutiko prabangiame kurorte - Angra dos Reis saloje. Po pristatymo Campbell sakė grįžtanti į Niujorką reklamuoti naujo filmo.

Rio mados savaitėje dalyvavo ir Brazilijos top modeliai Isabelli Fontana, Mariana Weickert, Caroline Riberio ir Ana Claudia Michels.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją