Ramunė Čekuolytė 2000 m. baigė kostiumo dizaino specialybę Vilniaus Dailės Akademijoje. Dizainerė pasakoja apie save ir savo ateities planus.

“Esu stilistė. Kaip stilistė ir grimuotoja dalyvavau daugelio lietuvių muzikinių grupių video klipų filmavimuose, vaidybiniuose trumpametražiniuose videofilmuose , kine, reklamoje. Šiuo metu dirbu BTV stiliste.

Esu būsimoji TV ir kino režisierė. Šiais metais pradėjau studijuoti režisūrą. Galbūt todėl mano kolekcijos pilnos protesto. Dabar protestuosiu ne tik kolekcijomis, bet ir filmais.

Ateityje dar noriu išbandyti žurnalistikos meną.

2001 m. “Mados infekcija” – ruduo. Šį kartą kalbėsiu apie žmonių susvetimėjimą, individualizaciją, asmeniškumą ir egocentriškumą… Suirutė tarp žmonių. Kolekcija “Taip aš sapnuoju savo draugus”. Visi jie nesiderina tarpusavyje, nelimpa, protestuoja. Sapnas iškraipo tikrovę.”

Renginio rėmėjai:

Informacijos rėmėjai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją