Tai tikras formų, medžiagų ir spalvų kokteilis. Beje, jis dar “pagardintas” pūstomis rankovėmis, deimantinėmis kumščio dydžio sagėmis, raišteliais, kaspinais ir beprotiškais galvos apdangalais…

Sunku visa tai įsivaizduoti vienoje vietoje? Lacrouix gerbėjai tvirtina, kad ši kolekcija daug subtilesnė nei kiti dizainerio šedevrai, jog čia labiau koncentruojamasi ties spalvomis ir medžiagomis, o ne, kaip įprasta, gausybe detalių.

Pažvelkime į kiekvieną drabužį atskirai. Tarp jų - aukso detalėmis ir kailiu dekoruotas švarkas, vilkimas ant derančios suknutės; rožinio kriauklelės perlamutro spalvos toreodoro bolero su juodaisiais gintarais, dengiantis pelargonijos raudonumo šifono suknelę; pūstas violetinis Poiret švarkas, derinamas prie rauktos rožinės mini suknutės.

Nė vienas iš paminėtų drabužių nėra susieti tematiškai – kiekvienas jų išsaugo užsitarnautą individualumą. Kolekcija skirta drąsioms ir savo vertę žinančioms moterims – toms, kurios vertina paryžietišką Lacroix rafinuotumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją