Norėdami palengvinti jūsų rūpesčius, pristatome madingiausius vestuvinius batelius iš Stuart Weitzman mados namų, kuriuos nesunkiai galėsite prisitaikyti prie savo išsirinktos suknelės.

Anna - vestuviniai bateliai su dailiu 2 ¼ colio aukščio kvadratinės formos kulnu. Ypač elegantiškai atrodo pasiūti iš balto satino arba iš austrės spalvos su metalo blizgesiu – derinami prie vestuvinės suknelės.

Expose – vestuviniai bateliai iš peršviečiamo vinilo su 3 colių aukščio Lucite kulnu. Šis nepriekaištingai pavykęs bandymas atkurti Pelenės stiklines kurpaites pasirodė 1980 m., 1990 m. buvo atnaujintas, o šiais metais vėl buvo patobulintas dizainas

Holding – vestuviniai bateliai iš satino su 2 ¾ colio aukščio pakulne. Mary Jane stilių akcentuoja platus ir tiesus kulno siluetas. Spalvos – balta, kuri gali būti nudažyta kiaušinio lukšto, šampano ar bet kokiu kitu prie nuotakos suknelės derančiu atspalviu.

Nuclear – vestuviniai sandalai su 3 ½ colio aukščio Lucite pakulne ir Lucite platforminiu padu su juostuota apačia. Atkreipkite dėmesį į stilingą peršviečiamo vinilo ir metalo spalvos sidabro dekoracijų kombinaciją šiuose bateliuose su juostelėmis ties kulkšnimi ir sagties akcentu.

Raquel – vestuviniai bateliai su 3 colių aukščio pakulne, su kuriais patogiai nukeliausite prie altoriaus. Spalvos – baltas satinas, kuris gali būti nudažytas bet kokiu, prie jaunosios sunkelės derančiu atspalviu.

Scarlet – šiek tiek masyvesni, nei Raguel, bukesne nosimi ir platesne 3 colių aukščio pakulne, vestuviniai bateliai.

Sirena – vestuviniai bateliai su 2 ¼ colio aukščio kulnais yra labai patogūs, ir šie bateliai bus gražiausio vestuvinio ansamblio dalis. Sukurti iš permatomo vinilo su elegantiškomis sidabrinėmis juostelėmis ir “stikliniais” siaurais Lucite kulnais.

Tubex – vestuviniai bateliai su 2 ¼ colio aukščio kvadratinės formos kulnais. Spalvos – baltas satinas arba austrės metalo atspalvis.