Dūmų signalai

Padūmavęs žvilgsnis neturi būti gąsdinantis. Mūsų tikslas – rafinuotumas ir lengvi potėpiai, kurių dėka šis įvaizdis tinka tiek dienai, tiek vakarui. Trys pagrindiniai žingsniai sukurti tokį įvaizdį:

Švelniai nubrėžkite viršutinę ir apatinę akių liniją su minkštu tamsiu pieštuku tiek arti blakstienų, kiek įmanoma.

Sušvelninkite liniją patrindamos makiažo kempinėle, teptuku ar pirštu.

Naudodamos standartinio dydžio teptuką patepkite vidutinio tamsumo ar tamsiais šešėliais apie akies voką, iki voko linkio ir šiek tiek virš jo, švelniai tepdamos pirmyn ir atgal. (Prisiminkite saulėlydį: horizonte spalva tamsesnė, kuo aukščiau, tuo ji darosi šviesesnė).

Ta pačia spalva patepkite po akimi, kad sukurtumėte padūmavusį žvilgsnį. Kad sušvelnintumėte pakraščius, naudokite kreminius šešėlius perėjimui nuo vienos spalvos į kitą. Makiažą užbaikite juodu blakstienų tušu ant viršutinių bei apatinių blakstienų.

Patarimas: Kai akys labai išryškintos, lūpos telieka neryškios. Pasirinkite šviesų, neutralios spalvos, šiek tiek blizgantį lūpdažį išbaigtam, tačiau ne griežtam įspūdžiui.

Prabangios spalvos

Prabanga. Lūpos sukuria tokį įspūdį, kai kelia gilumo įspūdį – išmėginkite tamsią vyno, aksominę tamsiai raudoną, bronzuotą plytinę.

Kad ir kokią spalvą pasirinktumėte, tegu lūpos tampa pagrindiniu veido akcentu, - prie jų derinkite kitą makiažą. Pusiausvyrą suteiks švelnūs neutralūs šešėliai apie akis. Galite pasirinkti atspalvį su blizgesiu.

Patarimas: Naudodamos tamsų lūpdažį, nepamirškite pieštuko, kad makiažas būtų kruopštus ir nepriekaištingas.

Natūralus spindesys

Jei kada drovėjotės naudoti makiažo priemones su blizgesiu, nebesibaiminkite! Su tokiu žvilgesiu kaip perlų, metalo šį sezoną makiažas tampa subtilus, ne blizgus.

Kad pabrėžtumėte akis, patepkite blizgančiais smėlio spalvos ar auksiniais šešėliais visą akies voką. Naudodamos plokščią teptuką, apibrėžkite akis tamsesniu šešėliu apie viršutinę akių liniją. Makiažą užbaikite juodu blakstienų tušu.

Karališka spalva

Violetinė spalva neretai sukelia asociacijų su vynuogių sultimis ar neskoningomis puošmenomis. Tačiau tiek išsiplėtus spalvų ratui violetinė įgyja visai naują įvaizdį ir visai kitaip atrodo makiaže. Ar pasirinksite švelnią levandos, sodrią alyvinę ar tamsią bordo, neapsiriksite – violetinė yra nuostabiai įvairiapusė!

Nesibaiminkite maišyti šešėlių. Tai suteiks jūsų įvaizdžiui daugiau pusiausvyros nei vienodi šešėliai. Vis dar nesate įtikinta? Pradėkite nuo švelnių spalvų ir tęskite, kol įgysite pasitikėjimo.

Patarimas: geriau mažiau skaistalų nei per daug.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją