Trys autorės – L.Kuliešiūtė, D.Kudačiauskaitė ir A.Jurgelevičiūtė pristatė kolekciją “Trikotažas pagal mus”. Tai spalvingi, žaismingi ir jaunatviški modeliai, į kuriuos tikrai vertėtų atkreipti dėmesį lietuviško trikotažo gamintojams.

Gerokai solidesnė Godos Aliesienės rudens – žiemos kolekcija “Vanilė”. Naujas ir įdomus požiūris - dygsniuotos kelnės ir paltai bei jų modeliavimas dvelkė kažkuo rytietišku ir sulaukė nemažai žiūrovų aplodismentų.

Žaismingi modeliai maištaujančiam jaunimui su tokiu pat maištingu pavadinimu – “Tramdomieji marškiniai – laisvei nuo civilizacijos” – tai jaunos dizainerės Astos Daugirdienės kolekcija. Linksmos spalvos ir netikėti jų deriniai bei pačios neįtikėčiausios mezginių idėjos – puikus būdas išreikšti save bei išsiskirti iš kitų.

Jolantos Latakaitės kolekcija “Triušis spalvotų pieštukų dėžutėje” – tai dizainerės žaidimas su triušio kailiu. Jis spalvinamas ir traktuojamas taip, kaip patinka.

Dovilė Gudačiauskaitė pristatė lininių drabužių kolekciją “Nuo šiol – tik linas”. Joje drabužiai ne tik vasarai ir laisvalaikiui, bet ir oficialesnei aplinkai.

Dizainerė Eurika Melamed aprengė pačius jauniausius - jos kolekcija skirta vaikams. Žavūs savo natūralumu mažieji modeliukai sulaukė nemažai aplodismentų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją