Rudeniui de la Renta siūlo žaidimą su įsiuvais, demonstruodamas šlaunis aptempiančius pieštuko formos sijonus ir įstriža linija kirptas A formas, kurios vilnijo po plonais, patogiais švarkeliais ar prašmatniais kašmyro megztiniais. Tvidas yra ta medžiaga, kuri šį sezoną skina populiarumo laurus. Bet de la Renta viską daro, kad jo modeliai nebūtų per sunkūs.

Tvarkingai sukirpta, buklė pilka suknelė pakraščiuose buvo žaismingai papuošta pūkeliais. O rudas apačioje platėjantis sijonas buvo pagyvintas Gvinėjos vištos plunksnomis. De la Rentai taip pat patinka dekoravimas kailiais: kurdamas drabužius jis naudojo sabalą, ėriuko, audinės kailius. Kailiai puošė apykakles, rankogalius, liemenes, paltukus ar sijonų apačias.

De la Renta vakariniai modeliai (prie jų visų buvo derinami Fredo Leighton papuošalai) kėlė į prabangos aukštumas. Balenciaga stiliaus satino kaskados, krintančios per griežtų, aptemtų drabužių nugaras, įspūdingas juodas tiulis krūtinės srityje buvo derinami su laisvais, karoliukais puoštais sijonais. Toms, kurios žada keliauti į pasakiškus balius, šio dizainerio žvaigždėmis nusagstytos vakarinės suknelės atstos bilietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją