Greta labai populiarių bikini (kurie tobulai tinka pozavimui, tačiau nelabai pridengia sėdmenis) ir žavingų maudymosi kostiumėlių, yra daugybė sportinių stilių, vertų pasirinkimo. Svarbiausias dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, renkantis maudymosi kostiumėlį, yra gera biusto atrama ir paprastos linijos.

Svarbiausia yra tai, kad jaustumėtės pasitikinti savimi ir patenkinta tuo, kaip atrodote būdama prie vandens. Taip pat rinkitės chlorui atsparias medžiagas, nes toks maudymosi kostiumėlis tarnauja žymiai ilgiau, net jeigu jis dažnai mirksta chloruotame baseino vandenyje.

Ieškokite maudymosi kostiumėlių, kurie gerai prilaiko krūtinę ir yra paprastų formų. Įspūdingi Havajų gėlių raštai ir ryškios spalvos yra tinkamas šios vasaros pasirinkimas idealios figūros moterims.

Sportiška, tačiau seksuali

Nemanykite, kad vardan patogumo turite aukoti stilių. Senamadiški vientisi maudymosi kostiumėliai šį sezoną buvo užmiršti. Netgi tradicinių maudymosi kostiumėlių gamintojai, tokie kaip Adidas ir Speedo, pavertė savo kolekcijas seksualesnėmis. Adidas bikini yra gracingas, o ypatingos juostelės, apsaugančios nuo viršutinės dalies nuslydimo, padeda paslėpti bet kokius trūkumus. Speedo maudymuisi baseine tinkami maudymosi kostiumėliai turi figūrą formuojančių detalių, tokių kaip kontrastingos juostelės ir pilvuką kontroliuojančios plokštelės.

Jeigu jūs pirmenybę teikiate rimtiems juodiems maudymosi kostiumėliams, ieškokite plačių juostelių, aukštesnių iškirpčių ties klubais ir kvadratinių kaklo iškirpčių – tai šį sezoną ypatingai madinga.

Nenorite apsiriboti tamsiu vientisu maudymosi kostiumėliu arba sportiško sukirpimo modeliu? Rinkitės gražų, tačiau praktišką maudymosi kostiumėlį. Ryškiaspalviai Havajų raštai yra šio sezono hitas.

Nepamirškite ir šortukų tipo maudymosi kostiumėlių, kurie yra kita ne tik madinga, tačiau ir praktiška galimybė. Už kaklo surišama viršutinė dalis ir šortukų tipo kelnaitės primena retro stilių, kuris per daug neapnuogina jūsų kūno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją