Ši pirminė idėja lemia pačios kolekcijos skaidymą į tezę - 8-as dešimtmetis- ir antitezę – futurizmas. Dizainerių duetas sąmoningai ir savarankiškai interpretuoja šių dienų svarbiausias tendencijas. Kolekcijos futurizmas siejamas su Hi-tech technologijomis ir jų pritaikymu kasdieniniame gyvenime.

Matiniai ir spindintys kontrastai sugretinami naudojant natūralius bei sintetinius audinius, o šviesą reflektuojantis fluorescencinis audinio paviršius kuria futuristinę – architektūrinę ateities dizaino viziją.

Medvilnė, poliruoti trikotažo paviršiai, dirbtinės odos fragmentai kartu su spalvomis eina kaip vientisa linija – nemaišant ir nederinant (kaip dryžiai ir geometriniai motyvai).

Ryškus blizgesys + dramatiškas kontrastas padidina įmantrų jautrumą.

Stilius: Individualus, išprovokuotas pasirinkimo laisvės.

Tikslas: Išreikšti skirtingą požiūrį į asmens identifikavimą, prabangos elitizmą, kaip dviejų elementų (iš čia kolekcijos pavadinimas) jungtį.

Mūsų credo: “grožis išlieka, kūrybiškumas atsinaujina, gyvenimas tęsiasi!”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją