Pirma, ką pastebi Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simonavičiūtės kolekcijose – spalvų, formos ir nuotaikos harmonija, žiūrint giliau – neabejotina patirtis ir profesionalumas ir galiausiai – nerimstantis kūrybiškumas, sunkiai nusakomas žodžiais, tačiau pajuntamas akimirksniu.

Todėl norisi į tuos rūbus žiūrėti, nes jie džiugina akį; norisi prisiliesti, nes kūnas ilgisi naujų potyrių; norisi būti ta, kuriai sukurti šie rūbai, nes gyvenimo akimirkos įvairialypės ir nenuspėjamos, kaip ir kiekviena A&V kūrinių detalė.

Kolekcijoje vyrauja aristokratiškasis šilkas ir patvarioji vilna bei oda. Šios medžiagos, neprarasdamos savo vertės bei elegantiškumo, netikėtomis formomis, raštais ir deriniais natūraliai grakščiai susiliejusios į vieną, atspindi daugialypę šiuolaikiškos moters jauseną ir gyvenimą. Atrodo, kad dizaineriai provokuoja iš naujo įvertinti savo įprastinių pasirinkimų ribas, žengti nors vienos nesimetriškos audinio rašto eilutės ilgio žingsnelį gilyn, kur slypi moteriško nenuspėjamumo žavesys.

A&V kolekcijos darbai skirti pirmiausia juos dėvėsiančiam žmogui, todėl ypatingas dėmesys - smulkioms, tačiau išraiškingoms detalėms, vidaus apdailai ir, kas labai svarbu, kūno komfortui. Jie - elegantiškai bei suvokiančiai savo originalumą moteriai, žinančiai savo vertę ir todėl nebijančiai kartais pajuokauti.

Šie rūbai netriukšmauja ir nedemonstruoja savęs – jie nori nepastebimai pritarti turinčiai ką pasakyti moteriai ir jos kūnui. Tai kolekcija matančioms save ir anapus veidrodžio – mylinčioms, vertinančioms savo nepakartojamą jausmų bei pojūčių gamą, kuri verta to, kad atsispindėtų matomoje veidrodžio pusėje ir aplinkinių akyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją