Daugelis konkurso dalyvių buvo nuo 6 iki 16 m., tačiau konkurse sėkmingai pasirodė ir viena 33 metų dalyvė.

Be abejo, pats svarbiausias vertinimo kriterijus buvo plaukų ilgis (visų dalyvių plaukai buvo ne trumpesni nei 60 cm). Tačiau toli gražu ne vienintelis. Ilgąsias kasas dar reikėjo ir gražiai bei išradingai pademonstruoti. Dalyvės varžėsi dviejuose konkursuose.

Pirmoje konkurso dalyje jos pasirodė su tautiniais kostiumais, o antroje turėjo pristatyti avangardinę šukuoseną ir prie jos derantį drabužį. Vertintas dalyvių originalumas, išradingumas, žavesys.

Buvo išrinktos kiekvienos amžiaus grupės nugalėtojos. O absoliučia nugalėtoja ir „Ilgakasių ilgakase 2004“ pripažinta vienuolikmetė Violeta Bliujūtė iš Elektrėnų. Komisiją ji sužavėjo ne tik žavia šypsena bei originalumu, bet ir tikrai įspūdingais plaukais: jų ilgis – net 137 cm! Violetai atiteko dviratis - pagrindinis prizas, įsteigtas renginio globėjos prof. K. Prunskienės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją