Savo svečius jis pasodino atskirose kabinose, kurios buvo perskirtos užuolaidomis, o modelius įleisdavo po vieną, kad būtų galima geriau apžiūrėti jo „Samurajus užsivelka korseto“ stiliaus kolekciją pavasariui.

„Čia tiek daug dalykų, kurie atrodo kaip visai kiti daiktai. Iš tolo negali suvokti, kas iš tikrųjų ten yra“ – pasakojo dizaineris, aiškindamas savo kolekciją. Tiesa, tokios smulkmenos kaip žuvies žvynai, driežas ar šliaužianti gyvatė – ir visi kiti burtai, kuriuos jis daro iš paprasčiausios juodos vilnos – kelia susižavėjimą, kai žiūri į modelį kelių metrų atstumu. Mažos suknelės, korsetai, padaryti iš šimtų jūros gyvūnų, roplių, kurie sujungiami šilko kaspinais. Juostos barbariškų apykaklių ir grandinių išbaigia šią netradicišką kompoziciją.

Jo juodi kostiumai su sijonais, asimetriškai sukirpti švarkai, dėvimi su odiniais korsetais, kurie suvarstomi iš priekio, gali būti nepriekaištingo siuvimo pavyzdys. Gaultier geriausi modeliai pavyksta tada, kai jis šiek tiek atitrūksta nuo savo tradicijų – įspūdingiausiai atrodė violetinės suknelės su žalsvai geltonos spalvos žoržetu, kuris nustelbė visas kitas detales.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją