Būsimieji dizaineriai drąsiai išreiškė savo idėjas. Vieni eksperimentavo su spalvomis – ypač populiari buvo raudona. Kiti “žaidė” su medžiaga ir forma. Efektingai atrodė studentės bandymas parodyti “kitokį džinsą”. Kelnės, palaidinės, suknelės, puoštos džinso juostelėmis ir aplikacijomis, atrodė ypač lengvai ir vasariškai. Atrodo, ši kolekcija patiko ir žiūrovams.

Buvo parodyta ir tautiškų rūbų kolekcija. Megztos kepurėlės, ilgi sijonai, megztiniai kaip iš močiutės skrynios iš tiesų žadino tautinius jausmus.

Menų mokyklos studentai dirbo tikrai studentiškomis sąlygomis: rūbų kolekcijoms trūko kokybiškų medžiagų, manekenėms – gerų batų, makijažo, profesionalių šukuosenų, šypsenų… Tačiau tai jokiu būdu nesugadino renginio nuotaikos – buvo linksma ir karšta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją