Pirmą kartą ši kolekcija buvo pristatyta 2001 m. pabaigoje Kaune. Klaipėdoje demonstruojama pakeistas ir atnaujintas jos variantas. Iš esmės tai jau „Šlepetės, aš iš vynas-2“.

Šlepetės čia pačių įvairiausių stilių: nuo paprastų ir nepretenzingų iki puošnių ir ištaigingų, nuo rimtų ir klasikinių iki šelmiškų ir humoristinių, puoštos aplikacijomis, siuvinėjimu, gėlytėmis, žvyneliais, karoliukais... Tačiau greta visų papokštavimų bei paišdykavimų niekur nepamiršta ir tiesioginė šlepečių paskirtis – jos ne tik gražios, įdomios, linksmos, originalios, bet ir paprasčiausiai patogios, tinkamos avėti.

Be abejo, į šią kolekciją reikėtų žiūrėti su šiokiu tokiu humoru. Kaip ir į pačią vakarinių šlepečių idėją. Tačiau tame esama ir racionalaus praktiškumo. Kad ir kaip gaila, mūsų nelengvame gyvenime Vienos (ar kitokie) baliai pasitaiko ne taip jau dažnai. Kur kas dažniau – draugų suėjimai, gimtadieniai ir panašios „naminės šventės“.

Gailėdamos išpuoselėto namų šeimininkų parketo ar kilimų, daugelis moterų turi spręsti dilemą: ar rengtis paprastais, beveik kasdieniškais drabužiais, ar puoštis ir tikėtis, kad šeimininkai galės pasiūlyti ką nors geresnio už nušleivotas keturiasdešimt paskutinio numerio vyriškas šliures. Tokiu atveju išsigelbėjimas – elegantiškos, prie mėgstamo aprangos stiliaus derančios „vakarinės“ šlepetės, kurias visada galima įsimesti į rankinę. Gal ir ne krištolinės Pelenės kurpaitės, bet visgi...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją