Ramunės drabužiai ir Vilmanto tapyba kuria paradoksalų, išties postmodernistinį vaizdą. Tai visai nauja idėja, atvėrusi kelią drabužių dizainui į parodines erdves, o tapybai - į podiumą.

Viena vertus, jie projektuoja patrauklius, vilkėti skirtus drabužius, vengdami tuščių efektų ir “meno menui“, kita vertus - niekada nesiorientuoja į komerciją, nekeliaklupsčiauja mados tendencijoms ir kuria originalius, akį traukiančius modelius.

Ramunė ir Vilmantas - vieni iš įdomiausių kūrėjų, energingai dalyvaujantys mados gyvenime ir regimai įtakojantys jos eigą. Autoriai taip pat yra surengę personalinių parodų Danijoje bei Liuksemburge. Kurdami drabužių kolekcijas, kūrėjai geba išlikti saviti ir išvengti daugumai kolegų būdingų kraštutinumų bei kompromisų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją