Kolekciją sudaro 20 modelių, iš kurių 12 vyriškų bei 8 moteriški kostiumai. Derinamas autentiškų karinės aprangos atributų bei elementų griežtumas su jaunatviškumu, nerūpestingumu. Siekiant kolekcijos vientisumo, pasirinkta rami spalvinė gama, kurioje vyrauja žalsvi – rusvi tonai bei naudojami ritmiškai besikartojantys karinės aprangos elementai. Kolekcijos išskirtinumas sietinas su pirminės karinio kostiumo funkcijos išstūmimu, pirmenybę teikiant dekoratyvumui.

Apie dizaineres

Rūta Jurkūnaitė – Bruožienė šiuo metu yra Vilniaus dailės akademijos (VDA) kostiumo dizaino magistrantė. 2001 m. yra baigusi VDA kostiumo dizaino bakalauro studijas.

Lilija Larionova yra VDA kultūros vadybos ir politikos magistrantė. 2002 m. yra baigusi VDA kostiumo dizaino bakalauro studijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją