Septyniasdešimt devynios eglutės, sukurtos tarptautinių dizainerių, pradedant Tomu Fordu bei Donna Karan ir baigiant Paco Rabanne bei Giorgio Armani, išpuošė Espace Richelieu sales. Daugelis kūrinių atspindėjo savo kūrėjų estetiką: pavyzdžiui Jeano Paulo Gaultiero kūrinys išsiskyrė dulkėtais baltais kutais ir mažomis žvakutėmis, kurie priminė ir aukštąją madą, ir Čarlzą Dikensą. “Ji balta. Tai Kalėdos. Tai kutai. Tai – aukštoji mada,” žaismingai paaiškino Gaultieras.

Tuo tarpu Sonios Rykiel duktė Nathalie eglę sukūrė iš baltų purių plunksnų ir papuošė nuogų vyrų ir moterų statulėlėmis, kurių intymios vietos buvo uždengtos dirbtiniais brangakmeniais. “Gyvenimas toks sunkus, taigi aš norėjau švelnumo. Mano eglutė yra minkšta ir šilta,” paaiškino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją