Šis drabužių kirpimas išryškina klubus, pilvą, visus išlinkimus. Jei vis dėlto nesiryžtame dėvėti drabužių aukštesniu liemeniu, pasiklausykite, ką prancūzų stilistai kalba apie tokį kirpimą.

Atrodysite lieknesnė

Kai Madonna sukūrė drabužių liniją "M", joje svarbiausia buvo pabrėžtas liemuo. Į madą grįžo retro stiliaus suknelės, sijonai aukštu liemeniu. Neišsigąskite, nereikės lieknėti tiek, kad visai išsektumėte. Tiesiog ramiai pabrėžkite savo liemenį - tokį, kokį turite, ir išryškinkite klubus. Tai moteriška. Be to, aukštesnis liemuo skatina nepriekaištingą laikyseną: nugara tiesi, pilvas įtrauktas. Jei manote, kad jums gresia sustorėjimas, įtraukite pilvą ir sėdėdamos.

Toms, kurios turi ne tokią gražią taliją ir yra šiek tiek apvalokos, aukštai užtempti džinsai (kaip "Miss Sixty" modelio) suteiks lengvabūdišką efektą.

Pailgins kojas

Aukštyn keliant taliją pabrėžiama, išryškinama kojų pradžia - jos optiškai pailgėja ir suplonėja. Tad galite rizikuoti ir mūvėti baltus šviesius džinsus.

Mažo ūgio moterims reikėtų rinktis kelnes arba džinsus aukštu liemeniu, apačioje šiek tiek paplatintus. O jei nuleisite juos iki puspadžių, tiesiog iš oro lengvai laimėsite 10 centimetrų! Atrodysite aukštesnė.

Gražūs išlinkiai

Vilkėdamos drabužius aukštu liemeniu galėsite nesijaudinti dėl didoko pilvuko ar siaurikių, kurios matyti pasilenkus. Aukštas liemuo gražiai aptempia užpakalį ir išryškina liemenį. Efektas garantuotas!

Jei turite didesnį užpakaliuką, rinkitės tiesius sijonus ar platėjančias kelnes.

Retro elegancija

Marlene Dietrich buvo iniciatorė įkūnyti Katharine Hepburn tendenciją, kurios esmė - viliojanti vyriška laikysena ir eisena: labai aukšta talija, aptemptos ir apačioje platėjančios kelnės, nešiojamos kartu su balta palaidinuke ilgomis rankovėmis ir batais su kulniukais. Tokia dvasia dvelkia ir daugybė šių metų kolekcijų. Dar madinga akcentuoti kelnių petnešas.

Seksuali laikysena

Nors ilgai buvo sakoma, kad džinsai - tik darbo kelnės, dabar taip nėra. Šiandien džinsai nešiojami ne vien kaip laisvalaikio drabužis. Jie gali būti ir elegantiško garderobo dalis. Na, o kaip jums patinka "TopShop" ženklas - modelis Kate Moss ir jos demonstruojami džinsai aukštesniu liemeniu? Naujos kartos džinsai atrodo puikiai!