Mada ir pank-rokas. Kol Vivienne Westwood ir Sex Pistols vadybininkas Malcolmas McLarenas Londone vedė į ekstazę jaunimą (ir iš proto – jų tėvus), savo Kings Roado butike
SEX
prekiaudami sudraskytais marškinėliais ir odiniais aksesuarais, primenančiais pančius, ant Niujorko podiumo su dizainerio Stepheno Sprouse’o drabužiais lipo modelis iš kitos planetos. Toks netikėtas ir stulbinantis galėjo būti tik Teri Toye grožis, pabrėžtas Sprouse’o urbanistinės prabangos ir apšviestas kosminio neono, kuriame išnykdavo lytis, ir vyru gimęs Teri virsdavo į šviesiaplaukę valkiriją, ne vienam susukusią galvą.

Naujausioji Sasoon 2008metų rudens-žiemos šukuosenų kolekcija atrodo kaip tik taip – tarsi glemroko žvaigždės būtų ištrauktos į dienos šviesą. Tarsi jūs visą naktį būtumėt praleidusi triukšmingame Niujorko ar Londono klube, bet trumpindama kelią namo patekote… ant podiumo. Aštrūs kirpimai, įrėminti padrikais neoniniais kirpčiukais – tai šviesos blyksniai, kurių subtili tekstūra slepia sudėtingą naują techniką, padedančią sukurti ypatingai tikroviškus spalvų akcentus.

„Taip gimsta naujas stilius, - sako Sasoon kūrybos direktorius Markas Heysas. – Menas, mada ir muzika dar niekuomet taip nederėjo kartu, užlieti nuostabia ir gundančia fluoro pripildyta šviesa“.

Su naujausia Sasoon linija jūs jausitės kaip ryški žvaigždė. Tai diena, kai pasaulis ir vėl grįžta į švytėjimą. Žvaigždės akinamai sublizga ir užgęsta. Bet tik tam, kad po kurio laiko sušvistų naujomis spalvomis.

Kirpimai, dažymai: Ingrida Maliaukaitė, Rasa Gaižauskaitė, Dangira Varnienė, Inga Rimkevičienė, Gita Smoriginienė.
Makiažas: Ala Volkova

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją