Švarkeliai derinami su kelnėmis ir sijonais, trikotažinėmis palaidinėmis ir rankomis megztais megztiniais, pagrindiniai kolekcijos aksesuarai - megzti diržai ir rankinės.

Kolekcijoje dominuojantys švarkeliai ir kelnių kostiumai nuo įprastų klasikinių skiriasi spalvų ir detalių deriniais, įdomia technologija (kišenių forma, vietoje klasikinių sagų metalinės spaudės). “Kurdama kostiumą, nevengiau jį paįvairinti įdomiomis detalėmis, bandydama išlaikyti tą pačią klasikinę konstrukciją, tik keisdama audinius ir detales. Taip klasikiniai švarkeliai tapo romantiškais-ekstravagantiškais švarkeliais-striukėmis,”- sako dizainerė.

Vienijantis visų drabužių ir aksesuarų elementas - plonytis subtilus dirželis, kelnėse panaudotas kaip užsegimas, kitur kaip dekoratyvinis elementas, suteikiantis romantikos, šiek tiek švelnumo ir moteriškimo. Plačios, galuose smarkiai susiaurėjančios kelnės, surišamos dirželiais, atspindi šiuolaikišką norą patogiai jaustis bet kurioje situacijoje.

Spalvoto gėlės žiedo motyvas, kas kart kitaip aatsikartojantis švarkeliuose(romantika kasdieniškoje aplinkoje).

Įdomūs rankomis megzti megztiniai (už kuriuos dėkoju Kristinai Pipiraitei). Jie sukurti iš įvairių audinių: vilnonių, mocherinių, trikotažinių, sintetinių ir t.t juostelių buvo vyniojami siūlai. Sumegzti tokie siūlai sudaro įdomią paviršių faktūrą.

Kolekcijos spalvų gama subtili: nuo visiškai juodų, tamsiai pilkų, žydrai pilkšvų iki rusvų atspalvių.

Audiniai: medvilnė maišyta su poliamidu ir vizkose, poliesteris ir gobelenas (gėlėti švarkeliai).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją