Štai kam reikėtų pasakyti
NE!
, jei norite būti stilingos:

- suveltai ir stipriai iškarpytai trumpai šukuosenais a la „Labas rytas, kur mano šukos?“

- saulės akiniams su juodais apvaliais stiklais (kaip katino Bazilijaus);

- ryškioms plaukų sruogoms, nuo kurių jūsų galva panaši į dryžuotą arbūzą;

- aptemptam trikotažo mini sijonui. Ne itin grakščių klubų savininkės gali švęsti: dabar madingi ir tiesaus kirpimo ar platėjantys sijonai, kurių ilgis – keli centimetrai virš arba žemiau kelių.

- aptemptiems maksi sijonams. Taip, tie patys - su skeltuku. Ant kurių būtinai užminsi atsistodama nuo stalo ir prie kurių neįmanoma prisiderinti batelių.

- prigludusiam švarkui su eile sagų ir didingais pečiais. Švarkai tampa atviresni, priekyje drąsiau iškirpti, vienišos sagos atsiranda kažkur talijos srityje, o pečiai – vos sustangrinti.

- juodoms pėdkelnėms su masyviais piešiniais. Vienas galima pasilikti, jei kartais nutarsite plėšti banką. Kitas išmeskite.

- beprotiškoms dešimties centimetrų platformoms - plytoms. Šis bjaurojantis eiseną išradimas liko praeityje. Vietoje jo – elegantiški balerinų bateliai, apversto trikampio kulniukas ir protingo dydžio elegantiška platforma ties kulnu. Šlovė gracijai ir moteriškumui!

- ryškių spalvų džinsams, ypač garintiems. Nors modeliai gali būti beprotiškiausi, bet spalvos lieka klasikinės – tamsiai mėlynos variacijos.

Kartais jie grįžta!

Vis dėlto mada mėgsta daryti staigmenų. Yra daiktų, kurie dar neseniai mums atrodė beviltiškai pasenę ir amžiams palikę spintas. Iš nebūties prisikėlė aptempti džinsai. Jie pagal geriausias Madonos jaunystėje tradicijas aptempia visą koją nuo šlaunies iki kauliuko, rašo www.pravda.ru. Kartu su mados polinkiu demonstruoti moteriškas grožybes tai – tikras himnas atviram seksualumui.

Klasikinės timpės taip pat gyvos – ir dar itin madingos. Dar devintajame dešimtmetyje tapo aišku, kad nėra kito tokio aprangos elemento, kuris taip negailestingai paryškintų visus figūros trūkumus. Vis dėlto kaip ir prieš dvidešimt metų, taip ir dabar timpės populiarios – visų spalvų, ir kas keisčiausia, visų dydžių. Tik gaila, kad perkant jas neįteikiama nemokama eksploatacijos instrukcija, kurioje būtų smulkiai nurodyta ir parodyta, kaip jas reikia dėvėti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją