Tik atsiminkite Ashtoną Kutcherį ir tai, kiek daug vyrų ėmė mėgdžioti jo lengvai pašiauštus plaukus.


O Victoria Beckham ir jos diktuojamos šukuosenos? Tikėtina, kad šukuodamiesi plaukus kaip žvaigždės būsite stilingi, priklausomai, į kurias žvaigždes žiūrėsite.


Tačiau ar visuomet ieškant naujo stiliaus reikia žvelgti į įžymybes, ir kaip jas tinkamai mėgdžioti, jei kiekviena žvaigždė turi profesionalų komandą, kuri rūpinasi kiekvienu plaukeliu?


Renkantis žvaigždžių šukuosenas yra galybė „už“ ir „prieš“. Kai kuriems žvaigždės pasirinktas sušukavimas gali būti puikus jų pačių stiliaus sprendimas, rašo www.cosmeticsdiary.com. Kiti pasirinkdami tokį stilių padarys didžiulę klaidą. Pabandėme atsakyti į klausimą, kada verta kopijuoti įžymybių šukuosenas, o kada ne.

Verta kopijuoti

- Žvaigždės, bent jau užsienyje, dirba su talentingiausiais, profesionaliausiais ir geriausiai apmokamais grožio specialistais. Nors veikiausiai neturite galimybės pasikonsultuoti su vienu iš jų, žvaigždės šukuosena – puikus jų darbo pavyzdys.

- Dažniausiai būtent žvaigždės diktuoja madą, o ne atvirkščiai. Pasirinkę tokį stilių neturite jaudintis, kad atrodysite nemadingi ar beviltiškai nestilingi.

- Ir pažvelkime teisybei į akis. Žvalgomės į žvaigždes, nes jos dažniausiai atrodo stilingai. Jei norite atrodyti taip pat, ką gi – geriausias būdas tai padaryti yra nusikopijuoti šukuoseną.

Neverta kopijuoti

- Įžymybes mato visi. Ir kai jos išbando naują sensaciją ant savo galvos, galite būti tikri, kad jomis paseks daugelis. Taigi nors įsivaizduojate, kad su naująja šukuosena atrodysite seksualiai ir jausmingai, galite pasirodyti kaip netikusi kopija.

- Įžymybės neprivalo rinktis lengvai sukuriamų šukuosenų, nes armija stilistų viską padaro už jas. Jūsų atveju taip nėra. Taigi nesirinkite tokios šukuosenos, kurią atkurti paskui jums prireiks ne vienos valandos.

- Stilistai žvaigždėms parenka šukuosenas atsižvelgę į veido formą, plaukų tekstūrą bei tipą. Savaime suprantama, kad ne visi gali tai atkartoti. Nesirinkite stiliaus, kuris jus privers atrodyti tiesiog juokingai.

Ne visos įžymybių šukuosenos vertos milijono, bet galite atrodyti pritrenkiamai, jei tik rinksitės kruopščiai ir protingai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją