Vienintelis dalykas, kurį iš tiesų verta paminėti – Milane nematėme nė vienos apsileidusios brandžios moters ar vyro. Be abejo, turėjome labai mažai laiko pažinti miestą, tačiau kiek teko matyti, visos damos buvo pasitempusios, tvarkingai apsirengusios, susišukavusios, pasikvėpinusios. Tą patį galima pasakyti ir apie vyrus.

Priešingai nei Lietuvoje, kur brandaus ar senyvo amžiaus žmonės dažniausiai palydimi kreivu žvilgsniu, nes „jie skleidžia ne kokį kvapą“, kažkodėl yra nemalonūs ir panašiai. Nemalonūs retsykiais atrodome visi mes, susiraukę ir susisukę nuo kasdienių darbų. Jei labiau šypsotumėmės, gal būtume gražesni.

Mes dar kartą įsitikinome, kad ne rūbas žmogų puošia, o atvirkščiai.

P.S. Šį kartą pristatome gatvės madą - tai, kaip apsirengusi didžioji dauguma, tačiau pažadame kitą kartą jums pristatyti išskirtinį Milano stiliuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją