Anot dizainerės, ši kolekcija – tai dar viena patirtis, naujas išgyvenimas, tik jau brandus, išjaustas. Kolekcijos pristatymo metu podiumu žengiantys modeliai įkūnijo žavingą, gyvybingą moterį – nugalėtoją. Jos įvaizdis buvo kruopščiai kuriamas individualiai parenkant detales.

Pasak R.Piekautatės, tai vienintelis būdas įrodyti moteriai, jog ji – išskirtinė ir nepakartojama, o nepriekaištinga išvaizda – kelias į sėkmę, prie kurios prisidėdama dizainerė pajunta didžiausią kūrybinę energiją ir naujų idėjų antplūdį.

Šį sezoną moterys žavės trumpučiais sijonėliais, suknelėmis, paltais ir plačiomis kelnėmis. Dizainerė liko ištikima moteriškoms linijoms, kurią dar labina paryškina apverstos šampano taurės siluetas. Sijonai prigludę, tuo tarpu viršutinei daliai skiriamas ypatingas dėmesys.

Palaidinės, švarkai ir megztiniai – išplatėjusios pečių linijos. Gausiai dekoruotos rankovės, masyvios apykaklės. Romantiškos draperijos striukėse ir kašmyro megztinių detalėse. Stilistiškai susipynę romantizmas, minimalizmas, jaučiamas lengvos agresijos ir šėlsmo potėpis.

Šiai kolekcijai dizainerė pasirinko juodą spalvą. Ji derinama su įvairiais pilkos atspalviais, išgauta rausvų ir pilkai žalsvų spalvų gama.

Derinami minkšti, jaukūs vilnos audiniai bei kašmyro megztiniai, kurie kontrastuoja su taftos ir metalo žvilgesiu. Dizainerės parinktos detalės paryškina nuo podiumo skleidžiamą energiją: diržai sukuria šėlsmo jausmą, kurį sustiprina grakšti aukštakulnė avalynė. Masyvūs, prie kaklo priglundantys karoliai sukuria spindesio, ledo ir stiprybės pojūtį.

Pagrindinis kolekcijos akcentas – sagos šį kartą susilieja su drabužiu, tačiau atsiranda militaristinio stiliaus apraiškos – užtrauktukai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją