Pilka gali atrodyti išties prašmatniai – ji puikiai dera prie naujosios santūraus įvaizdžio elegancijos. Ir ji visai neatrodo banaliai ar nuobodžiai. Naujasis pilkos spalvos subtilumas pasižymi ramia elegancija.

Kad dėvėdami pilką spalvą neatrodytumėte pilkai, nepamirškite prie jos derinti kitų atspalvių, su kuriais ji sudarys išskirtinius ansamblius – tai molio rudumo, ochros bei rūdžių tonai, raudona, bordo, purpurinė, sodri mėlyna, chaki, juoda ir balta.

Jei perkate pilkos spalvos mezginius, žiūrėkite, kad siūlai būtų suverpti iš skirtingų pilkų atspalvių – tai pilkai spalvai visada suteikia gyvybingumo, atrodo kur kas įdomiau nei vienspalve pilkuma.

Dar vienas būdas gerai atrodyti vilkint pilkus drabužius, net jeigu ši spalva jums netinka – tegul pilki apdarai sudaro tik apatinę jūsų drabužių komplektų dalį. Pilkas sijonas yra puikus pasirinkimas toms, kurios aistringai trokšta laikytis pilkosios mados, tačiau negali rinktis pilkų palaidinių dėl panašios veido spalvos.

Kaip tvirtina vieno didžiausių moteriškų drabužių parduotuvių tinklų Didžiojoje Britanijoje „Dorothy Perkins“ stilistai, pilka mada yra puikus nepelnytai primirštas stilius. Argi galima rasti geresnę ir tinkamesnę spalvą kasdien dėvimam žieminiam paltui ar striukei?

Pilka kaip nei viena kita spalva idealiai prisiderina prie kasdieninio keliavimo į darbą ir namo. Jei dėvite pilką paltą, jums nereikės lėkti į artimiausią cheminę valyklą, vos atkėlus nuo nenaujos autobuso sėdynės.

Vis dėlto pilkus paltus nepamirškite pagyvinti juoda, raudona, rožine ar citrinos spalva – tokios skraistės bei šaliai dar stipriau atskleis pilkos spalvos subtilumą.

Jei jums vis dar atrodo, kad pilka jums netinka, patikėkite, tereikia surasti tinkamą jos toną. Madingi jos atspalviai įvairuoja nuo blyškiausių ledo pilkumo ir švelnių sidabro tonų iki sodriausios anglies, antracito bei alavo pilkos.

Šviesiaplaukėms paprastai kur kas geriau tinka blyškūs sidabro tonai ar sodri pilka, bet ne tie pilkos atspalviai, kurie yra tarp šių kraštutinumų. Brunetėms gi dera kone visi pilkos atspalviai. O toms moterims, kurių plaukus jau pakando šarma, puikiai tiks sidabro atspalviai, derinami su pasteline rožine, rausvai violetine, citrinos ar melsva spalva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją