Dauguma parduotuvėse siūlomų suknelių yra be rankovių, o tai vyresnio amžiaus moterims kelia susirūpinimą. Todėl prie jų reikia rinktis šalį arba švarkelį.

Jei esate jaunesnė, galite vilkėti trumpą vakarinę suknią, kuri bus labai moteriška, atidengs kojas ir nuogus pečius, pataria fashion-era.com.

Negalvokite, kad tai jums netinka. Vieną dieną jūs suprasite, kad jei tik būtumėte žinojusi, kaip gerai atrodėte būdama dvidešimt vienerių, būtumėte kur kas drąsiau vilkėjusi tuos drabužius, kurie jums tuomet išties tiko.

Šventinių suknelių siluetai ir iškirptės

Kiekviena šventinė suknia – romantiška, moteriška, įspūdinga, bet skoninga. Ją reikėtų rinktis pagal figūros tipą ir asmenybę.

Dabar populiarios V formos iškirptės, o ankstesniais metais populiarios siauros iškirptės traukiasi į šalį. Suknios į apačią platėja ir baigiasi sulig keliais. Švelnus šifonas, prabangus šilkas yra itin moteriški ir elegantiški audiniai.

Daugelis moterų nemėgsta rodyti savo rankų, ypač jei negali pasigirti gera jų forma. Tokiu atveju berankovę suknią galima suderinti su bolero švarkeliu ar skraiste.

Nėriniai

Pirkdamos nėrinių suknias, atkreipkite dėmesį į nėrinių kokybę – jie neturi būti pernelyg ploni. Ploni nėriniai greitai plyšta bei glamžosi.

Geresnės kokybės nėriniai yra atsparesni glamžymui; tikrai nepasigailėsite juos pasirinkusios, kai matysite, kad su jais suknelė atrodo kur kas prabangiau.

Nėriniai puikiai tinka suknelei apkraštuoti; puikiai atrodytų nėriniuota išleistuvių suknia.

Šventinė suknia be petnešėlių

Šį sezoną siūloma gausybė suknių be petnešėlių. Madingiausia spalva – sodri tamsiai ruda.

Atkreipkite dėmesį, kad dabar pernelyg tamsus įdegis jau nebemadingas. Vis dėlto jei iš prigimties esate blyškios odos, o jūsų suknelė labai atvira, reikėtų pasirūpinti savo oda.

Dar gerokai prieš vakarėlį nušveiskite odą ir pamaitinkite ją kremu. Savaiminio įdegio kremas suteiks jai natūralaus rusvumo. Tačiau nepersistenkite – tamsus įdegis neatrodys stilingai.

Maža juoda suknelė

Kiekviena moteris turi turėti bent vieną mažą juodą suknelę. Paprastą juodą suknelę galima vilkėti tiek dieną, tiek su atitinkamais aksesuarais - vakare.

Juodą suknią pagyvinsite nėriniuotomis kojinėmis; triko suteiks šiuolaikiškumo. Priderinkite papuošalus ir pasirenkite vakarui.

Jei jūsų raktikauliai gražūs, o kaklas – ilgas, tuomet pasirinkite iškirptę, kuri padės jums atskleisti visus jūsų privalumus.

Gašlus įvaizdis jau seniai išėjo iš mados. Dabartinė suknelė gali tikti ir biuro vakarėliui.

Spalvos

Jei persisotinote juoda spalva, rinkitės tamsiai raudoną, auksinę, raudoną.

Su aksomine tamsiai mėlyna vakarine suknia jausitės ypatingai. Ji puikiai tinka švenčių sezonui. Spalvos intensyvumas – nepaprastas, įsimenamas. Šviesesnės mėlynos suknelės taip pat gerai atrodo ir tinka daugumai odos tonų. Be to, išsiskirtumėte iš gausybės mažų juodų suknelių.

Satinas ir brokatas

Atėjus žiemai, šilkas, satinas, brokatas padeda sukurti siluetą, artimą šeštojo dešimtmečio stiliui. Tai ypač tinka vakarui arba šventėms, kai automobiliu nuvažiuojate nuo durų iki durų.

Purpuro spalvos satinas – nauja audinių mados kryptis rudeniui. Kreminės ir auksinės spalvos, antikos stiliaus auksinių tonų brokatas puikiai tinka šventinėms suknioms ir apsiaustams.

Prabangūs rytietiški raižiniai

Rytietiški motyvai sutviska egzotiškuose apsiaustuose, švarkuose, šventinėse sukniose, net ant rankinių. Jie kuriami pasitelks audinį ir siuvinėjimus; siuvinėjami egzotiški paukščiai, plunksnos, išraitymai, chrizantemos, bijūnai, heraldinės formos. Tai nuostabus barokinės prabangos ir turkiško išradingumo derinys.

Lengviausia tokios stilistikos pasiekti derinant juodą ir aukso spalvas. Ryžtingesnės imasi derinti ir mėlyną, sodriai raudoną, vario ir auksinę spalvas.

Šie siuvinėti prabangūs satino audiniai dažnai sukirpti kimono stiliumi. Tafta sukuria flamenko stiliaus raukinius.

Bus daugiau foto

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją