Berankoviai apsiaustai besiplaikstančiais skvernais – visai kitas reikalas. Tai laisvamanybės ir ištikimybės kaprizingajai Mūzai ženklas.

Šiuos maištininkus palaiko Moschino mados namai, priminę, kad juodas berankovis lietpaltis itin gerai žiūrisi su iškrakmolytais dryžuotais marškiniais.

Dizaineris Derekas Lamas pasiūlė berankovį apsiaustą vilkėti ant suknelės su renesanso stiliaus apykakle. Dizaineris Jasperas Conranas „pažabojo“ nepaklusnius pelerinos skvernus kontrastingomis spalvomis ir tikslia geometrine linija.

O štai Missoni mados namų dizaineriai, priešingai – jie išaukštino Nuostabiąją Damą, firminio rašto berankovį apsiaustą puošniai apkraštuodami kailiu.

Jeigu jūs taip pat iš tų, kurie skuba jausti, įsisukite į skrendantį berankovį apsiaustą ir pirmyn – paskui lengvabūdę madą ir mėginančią išsprūsti laimę, pataria žurnalas "Vogue".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)