Pasak dizainerės, jos kolekcijose likę vos keli pasaulinių tendencijų štrichai. „Aš sąmoningai stengiuosi to laiko akcentų nenaudoti savo kolekcijose. Specialiai vengiau kaubojiškų batų, nenorėjau, kad mano batas būtų pririštas prie laikotarpio. Norėjau, kad tai būtų stiliaus detalė, o ne sezono atspindys“, - pasakojo R. Rimšelienė.

Rudens/žiemos kolekcija išsiskiria ryškiomis, maištaujančiomis spalvomis. „Aš specialiai to nesiekiau, tiesiog tuo metu buvo būtent tokios nuotaikos mano viduje. Per savo kolekciją parodžiau vidinę savo to laiko būseną“, - šaltajam sezonui skirtą batų kolekciją bandė apibūdinti R. Rimšelienė.

„Spalvos ryškios ne todėl, kad visi atkreiptų dėmesį, o kad būtų akcentas prie santūresnės aprangos. Svarbiausia, kad jie tiktų konkrečiam žmogui, kad jis neatrodytų kvailai ar juokingai. Jie turi harmoningai derėti su konkrečia asmenybe“, - apie „žiogeliškus“ batus, siejamus su linksmumu, humoru ir savotišku maištu pasakojo dizainerė.

Dizainerė pasakojo, kad praėjusiais metais pristatytų kolekcijų spalvos buvo šiek tiek prigesintos, drumzlinos, todėl šio pavasario/vasaros kolekcijoje dominuoja ryški pastelinių, gaivių atspalvių paletė. „Spalvyno prasme – tai iš tiesų tendencinga kolekcija“, - konstatavo dizainerė.

Batų forma R. Rimšelienė siekė sukurti lengvumo įspūdį. Pasak dizainerės, jos kolekcijoje nėra vienodų batų, visuose vyrauja skirtingi motyvai. „Žiogelio tąsa ir sunkus lengvumas dominuoja šioje kolekcijoje“, - apie ateinančiam pavasariui skirtą kolekciją pasakojo R. Rimšelienė.

Rudeninių batelių kaina prasideda nuo 300-350 litų, tačiau gali įvairiai svyruoti – tai priklauso nuo konkrečių detalių gausos ir įvairovės. Aulinių batų kaina taip pat labai svyruoja, tačiau pradinė jų kaina – 650 litų. „Žiogelio“ kolekcijos šedevrus dizainerė įvardija kaip laisvalaikiui skirtus batus. Pasak R, Rimšelienės, jie tinkami dėvėti ir kasdieną, ir leidžiant laiką naktiniame klube, reikia tik sugebėti juos priderinti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją